Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zar se situacija smiruje? Ne pratim više, nervira me .

2. Ivo, da li je onaj Rišar koji je krao hranu za svinje jer mu nisu dali ništa da jede, a posle ga osudili na smrt, je l on baziran po realnom coveku, iz Brace Karamazovih

3. Noćas sam budna čitave noći jer imam neodložne obaveze. Ne znam koliko ću uspeti sve to da odradim budući da mi je dan bio katastrofalan, naročito nakon sukoba s majkom. Osećam se kao plinska boca. Ustvari, ne znam kako se ona oseća, verovarno napaljeno stalno, ne znam. Negde sam ipak više razmišljala pod kakvim pritiskom je. Na bocu mislim ...
    Kako ću izdržati do jutra, pojma nemam.
    A moram.

4. Moram da ostanem trezna

5. Moram jer nikad se ne zna

6. Dali ti treba punjenje plinska boco

7. Samo ćeš je potrošiti i zameniti za novu, svi ste vi muškarci isti

8. Neka, hvala, prepunjena sam. Je l' vidiš sta pise? :D Ali ako eksplodiram ode sve u k..c. Od Pirota će ostati jedan krater, sve ću u ponor da povučem. :D

9. bolje pukni u šapcu onda.

10. Napaljena kô… plinska boca. Ahaa, pa onda nije ni čudo što visi na muškom sajtu

11. bolje pukni u šapcu onda.

Hhahhahahahaha mislim da će troje njih svakako preživeti :D

12. Koji je bolesnik ovaj Vuk. Znaš mene bi i s omče skinuli, i jesu. Ali tebi nema spasa druže...

13. Ajde, ajde, pseto nijedno nezahvalno

14. koj se bije taj se voli

15. Sram te bilo. Takav položaj dužice u odnosu na beonjaču imaju samo psihopate

16. Da, to i hlebasta stopala.

17. Kakvs ludača majko mila. Prijemno odeljenje dezurno nije ravno

18. A to je ono ssbbw o tome pricas HAH

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.