Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nije greh biti napaljen. Greh je biti los covek, ponasati se lose, uzasno, odvratno itd

2. Не може то без пратеће музике.
    https://www.youtube.com/watch?v=fovRGRL1HMA

3. Duvaj ga bre očajniče.

4. Crkni ludačo bolesna

5. Ja neću. Ali za tebe nisam sigurna... Šteta, mlad si.

6. Znaci, ti si jedna ogromna 0. Čudovište psihopatsko

7. Ne, ja sam jedna odista opasna osoba. I trenutno se igraš. Zamisli ja sam sposobna da ubijem sebe bez zadrške ... šta misliš da bih tek tebi mogla da uradim?

8. AvvI
    ODJEBI VIŠE OD MENE! SRAM TE BILO. Ti imaš neki problem ali o tome ne govoriš. Koliko si ti pun otrova to je strašno. Ajde odjebi, ne obraćam ti se popodne uopšte, ignoriši me i kraj. Vidi, ne igraj se sa mnom, imala sam i imam posla s mnogo opasnim ljudima, naći ću te, nećeš živeti normalno nakon toga.

pre 3 minuta

ajd u pizdumaterinu bolesna stoko

9. Ne cudi me sto te muz ostavio. Spasao se covek

10. Ajde još malo preteraj. Ajde. Pucaj. U sebe pucaš. Mali je Beograd gade, crve jedan mizerni. Ajd nastavi. Kad ti zakuca Nikolina za par dana na vrata psovaćeš majku sebi uz pratnju muzike.

11. Nikolina Pišek? Pošalji je ovde kod mene leba ti

12. Ajde još malo preteraj. Ajde. Pucaj. U sebe pucaš. Mali je Beograd gade, crve jedan mizerni. Ajd nastavi. Kad ti zakuca Nikolina za par dana na vrata psovaćeš majku sebi uz pratnju muzike.

Ajde pucaj budalo psihopatoooo. Sve je zabelezeno bolesnice bolesna

13. A ne, ne. Ova dama ima 56 leta i bavi se svime osim voditeljstvom.

14. Brotherly support.

15. Ne plasim se ni tebe ni te marine, dakle meni zivot ne znaci nista. Dodji slobodno i pucaj. Okusaj srecu

16. A ti naresku smej se slobodno sqmo se smej

17. Ko se poslednji smeje najsladje se smeje. Hej ona je neki kurac. Bolest

18. Ova tema sama navodi na pitanje: “koji vam je kurac?”