Podijeli sa Vukajlijašima

1. #imaposlakooćeradit

2. Ja i žena mi tražili nešto da pustimo klincu da gleda da se uspava. I naletim na ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=-L-U8k8PnDw

Ne znam da li se vi malo matoriji kao ja sećate ove serije. Pukla me uvodna pesma na nostalgiju za mlados.

I nisam uopšte ni u malom mozgu imao sećanje da Đorđe David igra glavnu mušku ulogu. :D

3. Haha pazi hladno “tvsa 1987” - people who know..

4. https://youtu.be/CvXxS4xTKaU
    Nisam znao da ima britanska verzija "a bela kurac" lol

5. E da, ako nekome stigne na fb poruka "jesi li ti ovo na snimku" - virus je u pitanju, ne otvarajte, za slučaj da niste saznali još uvek.

6. i meni stizu u message requests "Echte videos von meiner..." i "Je sues une femme seule..." i slicno.

Pitam se dal su prave poruke? :)

Brate, nemoj kliktati na random linkove u porukama.

7. hvala ti celte
    sto si nam rekao za linkove, jelte

8. Sta sta, dobra mu je fora. Samo se jelte i rimuje sa celte :(

9. Kapiras ti si rekao ovo :

Brate, nemoj kliktati na random linkove u porukama.

I onda ti on odgovorio ovo:

hvala ti celte
    sto si nam rekao za linkove, jelte

10. a, ok, nisam razumeo ovu poeziju previse je kompleksna za mene jbg

11. Slezina na znakovnom jeziku za gluvoneme, pokazuje slezinu na pogresnoj strani, gde je jetra. Ili ova s rts ne zna anatomiju.

12. Šmokljo, du jor medžik

13. Video sam to na nekoj telegram grupi, ne mogu da se setim kojoj

14. Ima na balkanjizz, ništa posebno, nema ni cumshot

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.