Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da bukvalno i to je pitanje jer u formi mg oksid, samo ti prodje kroz urin.
Ne znam el placebo pomaze u ovom slucaju
mislio sam nesto primerenije danasnjem periodu relativno mirnodopskih uslova da je vegantvo true. Instant vegani i ne postoje toliko naspram instant vernika jbg
Na kraju krajeva taj post koji pominjes nije bio post nego debela patnja hahaha
Mozes ti da budes vegan i opet da se hranis nezdravo kao sto mozes da jedes meso svaki jebeni dan i opet da se hranis zdravo.
Bitno je sta jedes, kako i koliko a i vala kako trosis to sto si pojeo.
Valjda kad predje covek na veganstvo vegetarijanstvo i to obicno pocnes malo vise da pazis sta i kako jedes i odma bolje.
Pomfrit, cips, smoki, sve to veganska hrana.
Treba samo da se jede manje jbg.
To. Drugar kad je otišao u manastir brdo kila dobio za vreme uskršnjeg posta. Masa te posne hrane postoji koja je preukusna.
Fenomenologija u krizi, nema dovoljno pojava na planeti koliko melki ima drugova da iste vide/čuju/jebu/iskuse
/pate/umru
Tea sea peach car
Da li je to zato što me niste videli do sad, autore Vuk, s malim šansama za to u budućnosti?
Onda možda i jesam breskvino auto.
ma nisi peach car, drkam te
Onda sam kurac, ako me drkate, autore Vuk?
šaljivo, što bi reko 627, a.k.a. Вузи
je li vreme da počnem nositi naočare ili se font promenio, makar veličina?
Dear kamenofil, I’m sorry I can’t come tonight, I need to go to my kum’s wedding
I ain't mad, I just think it's fucked up you don't answer fans
Horor jbt https://www.youtube.com/watch?v=FPFKgNAmHcY&ab_channel=TheMirror
Danas si izgubio posljednju osobu koja je otvarala tvoje linkove.
Mene.
tisi bolestan
Ali dobro de ne budimo nakraj srca, izvinio se čovek, kaže nije teo. https://www.reuters.com/world/india/dalai-lama-apologises-after-video-asking-boy-suck-my-tongue-2023-04-10/
zašto imaš potrebu da te bolesti deliš sa nama?
Zato što je to svet u kom živiš.