Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
nece ti proci taj niski spin jer vrlo dobro znas da nisam tako rekla, a imam i svedoke, rekla sam da probas da izbegnes kriminalne profile, i izvinila sam ti se ako je nezgodno zazvucalo
ja cekam da te premlati neko? skandalozno koliko izvrces izjavu samo da bi svi oko tebe ispali cudovista a ti njihova zrtva
izreceno ti je ovde monstruoznih stvari od drugih, a ti od svih koji te teraju u tri picke materine mene nesto drzis na nisanu, a spustas loptu sa likom koji ti je rekao nesto along the lines of "hah ti si kriva ti si birala muza pati sad"
i ne svrstavaj me u koseve onih koji zele nekom bilo sta lose
Moraju i konzervirana. Naročito ona ispod 25 godina. ☺️
Vuče tebe niko ne dira ... i rekla sam ti da me se kloniš. Koji kurac tu ne razumeš?!
Tako je, Tomo, ona ima običaj da se prepoznaje u nečemu i da onda sama izvlači iz konteksta i menja smisao onoga što se o njoj kaže. Ja jesam rekao svašta, ali uvek sam bio isprovociran što nije neko opravdanje.
A ti, AvvI, prva si se nadovezala, kako ti voliš da kažeš, na nešto apsolutno i ekstremno nebitno što sam ja ovde komentarisao sa Pliduom i morala da dodaš potpuno irelevantan i nevezan detalj o sebi. Ti možeš da se nadovežeš na mene, a ja ne mogu da odgovorim na tvoje nadovezivanje? Nije nego.
Vrlo dobro znamo i ti i ja da jesi. Svedoci? Grupa? Ajde Celt je bio tad ... on je realan. I primetio je. I to se odma videlo. Nego sam ja debil, nisam mogla da ostanem u tom trenutku jer nisam mogla da te smislim..Naravno da misliš loše. I sama si o sebi govorila da si maliciozna često. Imaš kaver nekakve fine klinke ali si podmukla, i to veoma. Da se ne vraćam unazad što se drugih ljudi tiče jer me iskreno vaši odnosi ne zanimaju.
Ko se šlihta ma kome? Piše lepo - NE VOLIM TE. Ali što jeste na mestu jeste brate mili. Tako je, napisano mi je svašta, ali ja Boga mi te iste ljude nisam štedela, a tebe jesam. Ničim izazvana si prosula pomije po meni. Naravno da ću te mrzeti. Pa neću ti bistu dići, pobogu.
Konobar, moze jedna tura banova za onaj sto, fala
Ok. Da se zna da ja nisam ni za kakvo svađanje i osoba koja stoji iza mesnog. Smatram da su se stekli uslovi da AvvI dobije bananu jer ovde neadekvatno postuje bez bilo kakvog povoda.
Tačno sam znao da je autor Mesni pederčina
Pa što ga zovu tesni hahahaha
nadji jednog coveka koji ce reci da sam ja rekla da jedva cekam da te prebije neko...
kakve ti odvratne stvari ovde izgovaraju i ti njima pa ste onda svi kao odjednom dobri fejkerski onako, kazes kako su svi govna ovde i vracas se po jos uvreda
i usput potkacis od svih mene koja te nicim nisam uvredila namerno
Tomo, relax, samo je nerviraš još više. Ignoriši je
https://youtu.be/MVn4yNgqYJw?t=21
Toma je ova Kineskinja što snima
Ja sam ušla da podelim da sam zaljubljena i videla sam Melkijadesovu rečenicu. Tek sam potom kliknula na link... I nažalost to jeste realno. Ti si reagovao na ono što sam podelila podrugljivo i cinički, ne ja. Iskreno videla te nisam do tog posta, u kom se Melkijadesu obraćaš svakako, ali usput aludiraš na mene. Ko ovde umišlja i shvata da se stvari na njega odnose - to se zapitaj. Vrlo sam direktna osoba. Oduvek bila. Ako ti kažem da si govno - govno si. Ne uvijam u foliju nikakve splačine.
oh melkijadesova recenica kako slatko
zaboravlja se sta ti je on rekao
a ja sam podmukla zaba :)
Našla sam - sebe. Više nego dovoljno.
Ajde Profe, neadekvatno postujem, svi ostali su ti adekvatno postovali kuropušenje, učini im, jadni. Ne mogu da istrpe moju pojavu. ☺️
ni direktno ni indirektno te ni ne pominjem ni ne vredjam a kamoli da zelim da dobijes batine nit me boli kurac
Ja želim da ih ti dobiješ. ☺️
Nisam zaboravila ništa. Opet kažem, ne podnosim 98% balegara sa sajta.
Ista priča i kod mene. Ne diram te, ne diraj me.
E to je pošteno. Što jes, jes. Sad možeš da lično zamoliš Profa za moj ban, ne moraš ovde. ☺️
Evo neka autori odluče, autori znaju. Ajmo na birališta
https://take.quiz-maker.com/poll4775043x3F99424C-148
Ja kliknuh da me banuju. ☺️