Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Alo, nema krađe glasova :P
Iz nekog morbidnog razloga imam goruću želju za kontekstom
ZDRAVO VUKAJLIJO
paja dudlac wants to know your location
Nebitno, za sada imam pakt o nenapadanju tako da…
A što ste zli toliko? Što ste toliko egoistični, egocentrični i bez grama empatije? Vuka izuzimam.
Evo idem. Možete upaliti vatromet ili tako što pošto definitivno više nikad neću dolaziti, ako se ikad iko uloguje ovde s mojim profilom, dala sam pristup, i lozinku više neću znati nikad. Niste mi dali ni pola šanse da pokušam da budem deo vas. Hvala na tome. Svako dobro.
N1 vesti : Palma i kompanija pravili orgije sa maloletnicama, koje su neretko dovodili i sami njihovi roditelji da ih ovi debeli krmci izjebu zarad nekog radnog mesta u opštini nešto.
Drvuk : Alo enjedan? Ovde drvuk, slušaj vamo, nemoj više da objavljujete te i takve gadosti jerbo me ne zanima, nisam ja šišmišima i glistama glave otkido pa da se trljam na takve stvari, boleštine tu da čitam i gledam bre.
Melkić, mislim da se bliži vreme za tvoju večernju terapiju. ;)
C, samo idjirot
:)
Tačno sam znao da je autor Mesni pederčina
pa mora se i modernizovati malo... mrš mamu ti jebem.
Tesni Nakurnjak
Kapiraš, jer si nekome na kurcu
Na tom nekom kurcu
AAAAAAAAAAAA
https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/341044163_184275024466058_8436255552606866299_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1PiUZFf3UDQAX_b9eMc&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=00_AfDn9xa33vNt-vuKE5hb5VAo-lQUns1MF_zCRTclSKqRDA&oe=6439B8D0
vratio sam se iz berlina i izdrogirao sam se kao nikad u zivotu.
mislio sam da sam trajno promenio licnost, rasturao sam se od eksera, kosmicki rolerkoster, pakao ljudi pakao
si karo
Si menjao tjelesa?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=794767992012036&id=100044365271960&mibextid=qC1gEa
Nije li ovo romantično hahahahah