Podijeli sa Vukajlijašima

1. Alo, nema krađe glasova :P

2. jer većina nas normalnih koji na primer nismo obezglavljivali životinje

Iz nekog morbidnog razloga imam goruću želju za kontekstom

3. paja dudlac wants to know your location

4. Iz nekog morbidnog razloga imam goruću želju za kontekstom

Nebitno, za sada imam pakt o nenapadanju tako da…

5. A što ste zli toliko? Što ste toliko egoistični, egocentrični i bez grama empatije? Vuka izuzimam.

6. Evo idem. Možete upaliti vatromet ili tako što pošto definitivno više nikad neću dolaziti, ako se ikad iko uloguje ovde s mojim profilom, dala sam pristup, i lozinku više neću znati nikad. Niste mi dali ni pola šanse da pokušam da budem deo vas. Hvala na tome. Svako dobro.

7. N1 vesti : Palma i kompanija pravili orgije sa maloletnicama, koje su neretko dovodili i sami njihovi roditelji da ih ovi debeli krmci izjebu zarad nekog radnog mesta u opštini nešto.

Drvuk : Alo enjedan? Ovde drvuk, slušaj vamo, nemoj više da objavljujete te i takve gadosti jerbo me ne zanima, nisam ja šišmišima i glistama glave otkido pa da se trljam na takve stvari, boleštine tu da čitam i gledam bre.

8. Melkić, mislim da se bliži vreme za tvoju večernju terapiju. ;)

9. kamenofil
    Tačno sam znao da je autor Mesni pederčina

pa mora se i modernizovati malo... mrš mamu ti jebem.

10. Kapiraš, jer si nekome na kurcu

11. vratio sam se iz berlina i izdrogirao sam se kao nikad u zivotu.
    mislio sam da sam trajno promenio licnost, rasturao sam se od eksera, kosmicki rolerkoster, pakao ljudi pakao

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.