Podijeli sa Vukajlijašima

1. vidi ga kakav je klempav

2. Ne ali zamisli stvarno da se ispostavi da momak nije kriv, mogao bi fine pare da im uzme za ova sranja.

3. Mada u kakvom je stanju štampa, možeš da isfabrikuješ ovakav članak lagano, malo ga još omastiš, lupiš neke inicijale i staviš random sliku nekakvog Meksikanca sa instagrama i teraj. Em će ljudi progutati em nema nikakvog tela da te sankcioniše, ako se ne kosi sa stavovima i reputacijom vladajuće sekte, moš objavljuješ bukvalno šta oćeš.

4. Neetud olgu Norra ja särav aurora borealis. Harry ja Marie, edu teine ​​kord.

5. Estonija ERR kamenofil

6. ок погледаћу документарац продукције Н1 ал мало касније, хвала!

7. Devojka bi mogla da me primora na seks kad ima menstruaciju ako zeli da me ispituje s kojom sam je varao i sve zivo sto zeli da zna o meni i seks za vreme menstruacije moze se lagano koristi kao metoda ispitivanja.

8. Devojka bi mogla da me primora na seks kad ima menstruaciju ako zeli da me ispituje s kojom sam je varao i sve zivo sto zeli da zna o meni i seks za vreme menstruacije moze se lagano koristi kao metoda ispitivanja.

hahahh sta koji kurac kroz koliko kalkulacija sam prosla u glavi da pokusam da razumem ovaj post i koja je tacno korelacija, zasto bi ga primorala kao rezultat ispitivanja
    mindfuck ave avo worship

9. najrazboritiji post atomskog

10. Možda ako kapa izravno u espreso, time mađija bude jača

11. Hahah al najjače je kako ga ni šmoklja nije skontao ali u fazonu spominje se neki seks kao pa da ja tu mogucnost odmah negiram

12. kamenofil
    Možda ako kapa izravno u espreso, time mađija bude jača

Vlajne neironično rade ovo

13. jok ironično će sipa krv iz pičke u kafu

14. Čitao sam o tome na Ženska Posla jer sam emancipovan i evropejac

15. krmad jedna odvratna, ako hoću da gutam menstrualnu krv (a ne bih se bunio), svesno ću direktno iz izvora piti, a ne jednu kap u kafi koju inače ne pijem.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.