Podijeli sa Vukajlijašima

1. Takozvani danak u krvi

Editovao sam jer sam nepismen ispao

2. Espreso koji ti prska krv u oci majmune

3. Na izvoru krvi menstrualneeeeeeeeeee

4. to je haram

Edit: nemojte nikad pristati da vodite ljubav sa devojkom kad ima menstruaciju, Allah ce vas kazniti

5. Kakav si da mi vanbračno obljubiš vrh pitona, dupljače?

6. neka neću da se zarazim i nisam gejko ti

7. Greh ide iz usta, ne u usta. Ateisto.

8. Mrzim ljude koji seku drva na kratko.

9. jasam musliman tako mi Alllaha

10. Lies, deception. Vukajlija je baždarena da podnese jednog muslimana maksimalno, a Plidu je tu. Elementarno, dragi moj dupljače

11. haram je jesti svinjetinu i ševiti ženu kad dobije. a Plidu je soft core musliman, ja sam više stara škola

12. Onda nisi izbosne dupljače, u bosni je islam lajt.

13. Ima neki srpski naglasak, sto mi opasno ide na kurac neko otezanje određenih riječi neko čudno akcentovanje, mislim da je vojvodina gore au brate kako neko moze da slusa ono

14. Čuo sam ga uživo pa nemam primjer neki da dam ali ako nekad čujem da neko tako govori poslacu vam da mi odgonetnete

15. Laloši imaju iritantan akcenat. Novosađani pogotovo. Gori nego slavonci, što uopšte nije lako postići.

16. Plidu lepi kaćemo u klabing da jurimo ove beogradske trebe

17. Plidu je klasa, dupljače, iz tebe vrišti sirotinja.

18. i ja sam klasa i to izuzetna klasa, par ekselans

19. Ako moraš sam za sebe reći da si klasa, dupljače, donosim ti loše vesti...

20. dupljak ti mama tananana

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.