Ima neki srpski naglasak, sto mi opasno ide na kurac neko otezanje određenih riječi neko čudno akcentovanje, mislim da je vojvodina gore au brate kako neko moze da slusa ono
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Takozvani danak u krvi
Editovao sam jer sam nepismen ispao
Espreso koji ti prska krv u oci majmune
Na izvoru krvi menstrualneeeeeeeeeee
to je haram
Edit: nemojte nikad pristati da vodite ljubav sa devojkom kad ima menstruaciju, Allah ce vas kazniti
Kakav si da mi vanbračno obljubiš vrh pitona, dupljače?
neka neću da se zarazim i nisam gejko ti
Greh ide iz usta, ne u usta. Ateisto.
Mrzim ljude koji seku drva na kratko.
jasam musliman tako mi Alllaha
Lies, deception. Vukajlija je baždarena da podnese jednog muslimana maksimalno, a Plidu je tu. Elementarno, dragi moj dupljače
haram je jesti svinjetinu i ševiti ženu kad dobije. a Plidu je soft core musliman, ja sam više stara škola
Onda nisi izbosne dupljače, u bosni je islam lajt.
Ima neki srpski naglasak, sto mi opasno ide na kurac neko otezanje određenih riječi neko čudno akcentovanje, mislim da je vojvodina gore au brate kako neko moze da slusa ono
Čuo sam ga uživo pa nemam primjer neki da dam ali ako nekad čujem da neko tako govori poslacu vam da mi odgonetnete
Laloši imaju iritantan akcenat. Novosađani pogotovo. Gori nego slavonci, što uopšte nije lako postići.
Plidu lepi kaćemo u klabing da jurimo ove beogradske trebe
Plidu je klasa, dupljače, iz tebe vrišti sirotinja.
i ja sam klasa i to izuzetna klasa, par ekselans
Ako moraš sam za sebe reći da si klasa, dupljače, donosim ti loše vesti...
dupljak ti mama tananana