Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ako jeste, dobro glumi dugi niz godina.

Klasni dupljak, spominje mame.

2. Dupljak gonna duplj

3. Plidu daj nemo zebavaš, šta ti je teško da nađeš random Dnevnjak klip i kaeš: e onaj/ona iz tog klipa priča tako, jer koliko ja znam oni pokrivaju dobrih 70% ovog govornog područja u svojim sketchevima

4. A sad me strašno zanima da li hejtuješ laloški akcenat i ako da, da li ga pravilno hejtuješ (muškarci - retardirano pričaju dok žene - arija nebeska) ili si hejter opšte prakse

5. Ma ne hejtujem nijedan, okej su mi te razlicitosti ali ovaj bas ima neko specificno otezanje koje me tjera da obratim paznju na to kao kad neko ima neku postapalicu koju cesto koristi pa ne mozes vise ni da se fokusiras na ono sto govori

Ali obzirom da je ovaj akcenat imala djevojka, onda bih rekao da mi je jednako iritantan takoreci

6. Ali obzirom da je ovaj akcenat imala djevojka, onda bih rekao da mi je jednako iritantan takoreci

Ne znam brate ali mislim da mnogo grešiš dušu po tom pitanju, da te nije nekako dodatno uvredila pa si se istripovao? Ili je imala muški glas lol treće nema. Meni iskr ne znam šta da je radila, jbt da mi je pred sopstvenim očima klala kera i ovakvim akcentom https://youtu.be/IdNRYy_o8Do nagovestila da sam ja sledeći oprostio bih joj i stao u red

7. + dao sam najgori primer koji sam mogao da nađem namerno da dokažem da ne postoji Novosađanka koja loše priča

8. Pa ne znam brate pogledao sam 3:25 min klipa i nijednom nije otegnula, mozda je ovo sto sam cuo bila neka seljancica

9. A jbg pa oteže kako ne oteže, stvarno ne mogu da rekonstruišem u glavi kako je ta tvoja zvučala, ako ikad budeš naišao ponovo na nju snimi je pa pusti vocaroo ovde

10. https://youtu.be/LOhwaqFWiyU

Evo ova mala crna ponajbliži primjer, mada ima lijep glas pa je prijatno za slušati čak i ne oteže toliko ali dešava joj se

11. Ova moje godište, preslatka je bre mala tnx za share

12. Zanima me šta Melk ima da kaže na sve ovo

13. Ja ću reći samo: tragedija neizmjerna

14. kreće polako i kod nas ta amerikanizacija, tolko otprilike i kaskamo tih nekih 25 godina, sad će političari da budu preneraženi i da krive nasilne video igre za to što se ovako nešto desilo, jebeš to kako je sedmak došao do vatrenog oružja i molotovljevih koktela, getea pet ga je naučio svemu tome

15. Dobro da nije igrao Postal lolo

16. kreće polako i kod nas ta amerikanizacija

Kristijan Golubović snima spot sa nekakvim retardiranim klincima u jebenoj osnovnoj školi, neka random glupača puši neki random kurac na tv-u u 2 popodne na farmi ili čemu već, bakaprase idol pokolenja, vučić predsednik. Kakva amerikanizacija, pravo je čudo da se ovo ne dogadja svakih nedelju dana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.