Je l ovaj Ružić toliko neuk i priglup da nije znao da mora da pomene Merlin Mensona, Ramštajn
Što je najjače sveopšta slika i situacija je takva da apsolutno ništa neće drugačije biti u zemlji kroz nedelju dana, eventualno neka drž ne daj dopuna opšteg dela zakonika ali u principu nema šta da se uradi
Nije kriva država, krivi su internet, video igre, gangsta rep i hevi metal. Ne zaboravimo mantru. Ovaj dramoser se juče zaplako, popovi će mlataraju kandilima, svi će da pokupe politčke poene i ništa neće da se reši. Dogodine u gimnaziji.
Džeremi spouk in klas tudej, poginula četa đaka, Vučićev Čivut pravi spin plan, Srbi se svađaju... Biznis ez južual
Jbt ko klinac sam stalno uzimao caletov pistolj, imao je par komada. Al da probam da pucam ili nesto, da vidi da sam ispalio metak, zivog da me sarani jbt.
Al zato mi deda davao da rokam iz kalasa, i jos neku pusku kundacaru je imao sa tim sam se igrao non stop.
Sad nesto oruzje strasna stvar kmeeee na sve strane.
Jbt ko klinac sam stalno uzimao caletov pistolj, imao je par komada. Al da probam da pucam ili nesto, da vidi da sam ispalio metak, zivog da me sarani jbt.
Al zato mi deda davao da rokam iz kalasa, i jos neku pusku kundacaru je imao sa tim sam se igrao non stop.
https://n1info.rs/region/mladic-iz-bihaca-najavio-masakr-u-skoli-poput-onog-na-vracaru-prijavljen-mup-u/
Je l ovaj Ružić toliko neuk i priglup da nije znao da mora da pomene Merlin Mensona, Ramštajn
Što je najjače sveopšta slika i situacija je takva da apsolutno ništa neće drugačije biti u zemlji kroz nedelju dana, eventualno neka drž ne daj dopuna opšteg dela zakonika ali u principu nema šta da se uradi
https://n1info.rs/vesti/uhapsen-otac-decaka-iz-obrenovca-koji-je-u-djake-uperio-pistolj/
Nije kriva država, krivi su internet, video igre, gangsta rep i hevi metal. Ne zaboravimo mantru. Ovaj dramoser se juče zaplako, popovi će mlataraju kandilima, svi će da pokupe politčke poene i ništa neće da se reši. Dogodine u gimnaziji.
Džeremi spouk in klas tudej, poginula četa đaka, Vučićev Čivut pravi spin plan, Srbi se svađaju... Biznis ez južual
Gledam n1 i govore nekoliko puta “ljudi dolaze da odaju POŠTU” kakvu poštu koje pičke materine nisu poštari
POČAST se odaje, počeli da se kroatiziraju i ovi s N1
synonyms motherfucker, do you use them
Cekam brzu pocast, narucio sam nesto iz kine
Smo, ti kao veliki lingvista i grammar nazi trebao si da me podrzis pa sve i da jeste sinonim
Razocaran sam
Veliki psihicki problemi + maltretiranje od strane vrsnjaka=ovo sto se desilo.
Brt tražim vezu da se zaposlim, biću počastar, torba i sve, nosiću pemzije babama .
Sta je ovo, novi incident, nisam video da je neko vec kacio Oo
ok onaj promil zelje da jednog dana imam dete je upravo nestao
Sad nesto oruzje strasna stvar kmeeee na sve strane.
Ko pobi onu decu majku ti jebem
I baš si normalan ispao, nema šta.
hahahh rrreši
Ljudi moji najgore od svega je sto gomila klinjosa bolesnih likuje malog psihopatu. A ima takvih jos... bolesnici bolesni
Klinca btw ne mogu da izbac iz škole zbog ovoga.
а гле бохксера што пада са лустера шифоњера неупућен чојк
реално
Jbt tolko ste se ufonjali da ste u fazi da ne zelite decu.
Da su vasi roditelji bili takvi papci ko vi ne bi ste 2023. kmecali po internetima