Podijeli sa Vukajlijašima

1. Sto se ovog seoske debilcine tice tu sistem jeste zakazao, govno je problematicno od vajkada, i nema veze sa internetom filmovima i amerikom. Lik je davno trebao biti smiren. Lupio samar panduru jbt.

Cak je i pitanje dal je dogadjaj uzrocno posledicno povezan sa prethodnim danom, verovatno nije, ovaj degen bi svakako to napravio jer je lud za sebe, kolektivizam ga ne interesuje.

2. Param Parchard
    Aha, važi.

Sta kao nece se nista desiti

3. Jbt čitam sad Srbija je treća na svetu po broju oružja po glavi stanovnika, iza naravno SAD i pajsad - CG.

4. Sto se ovog seoske debilcine tice tu sistem jeste zakazao, govno je problematicno od vajkada, i nema veze sa internetom filmovima i amerikom. Lik je davno trebao biti smiren.

Carina autobiografija, tom prvi

5. Ne ide mi ta statistika nikako, zar nije svako domaćinstvo u Švajcarskoj naoružano do zuba?

6. Ostalo im od devedesetih pa prelazilo s oca na sina, biće da je tako

Nema mi smisla da ima toliko automatski, bombi i slicno. To mora iz rata da se vucara.

7. Peti smo na svetu, ne treći.

SAD, Folklandi, Jemen, Nova Kaledonija, pa mi.

8. To je deo tradicije sta se cudite.

Vrv imate neke zardjale komade po dvoristima podrumima da ni ne znate

9. Svako pametan je ranije cekicao oruzje, mada i danas svako normalan bi trebao da ima po nesto u smislu samoodbrane.

Jok, cekaces da te sistem zastiti. Nije problem u oruzju, ko hoce da ubije taj uvek nadje nacin.

10. Nije svako oruzje isto, to je ono sto kamenofil objasnjava triforsu. Kalašnjikov ne treba nijednom domaćinstvu.

11. Ta prica sa kalasem je besmisao. Kod ovog debilka je valjda bila bez fabrickog broja. Ovo je extrem situacija i drzava je zakazala jer govno nije procesuirano na vreme a bilo je materijala.

Neki pistolj bi svako trebao da ima, makar zardjao, cisto da se ostali debili plase eeee onaj ludak necemo njega daj nekog bez oruzja da pljackamo

12. I cela spika sa naoruzanjem naroda pada u vodu, gde je oruzje svim drugim seljanima pa da ovaj debil zna sa kim ima posla.

Jbt toliko smo naoruzani da svako malo neka budala se kurci a mudri seljak pun podrum bombama cuti i trpi. Kurac moj naoruzani.
    Da smo opremljeni kako valja ne bi nam policija ni trebala.

13. bio sam do skole veceras, pretuzno
    cigani prodaju cvece

14. Pola tema je bez neke naročite potrebe zaključano.
    Kao da se neko u 21. veku plaši nečijih neobaveznih i nasumičnih postova.
    Ničim izazvano vređanje treba suzbijati i sankcionisati, ali na većini zaključanih tema nije bilo vređanja.
    Prosto je nepojmljivo da je neko toliko labilan i neurotičan, ovo je sajt zabavnog karaktera koji je tu zbog razbibrige.
    Listam razne teme, slučajno naiđem na temu "Omiljeni lik iz filma/serije", poželim da nešto napišem, pa vidim da je tema zaključana...
    Nisam primetio neke uvredljive postove ni na toj temi, tako da se čudom čudim.
    U svakom slučaju ja najviše poštujem Skyler White.
    https://youtu.be/v35SLCENF0U

15. Nek se srami koji god retard od vas koristi chatgpt za postove ovog naloga

16. Kurac mi je poput

BALROGA
    A
    L
    R
    O
    G
    A

17. Kolko je zapravo sve iz ugla gledanja.

Ovoj dvojici monstruma mogu da pariraju jedino jovo kapicic, krcun i ta ekipa. Samo sto oni nisu oznaceni kao monstrumi i ubice. Brisali slepere ljude za sistem. I oznaceni posle kao narodni heroji. Niko nije smeo da kaze A, nit ga je boleo kurac.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.