Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa da, triput veća faca bi ispao.

"Narodu Srbije nije do slika oružja. Važno je da je od danas manje oružja po kućama, a živim za dan kada oružje neće biti i u čijoj kući. Tramp car, Bajden gowno."

2. Cara zaključio da je sve SPIN i odjavio se sa sajta.

Vrati se Caro bez tebe cijela ova spika nije TRUE.

3. ајде небитни личе улети са небитним линком разбиј разговор

4. Brate skenjo sam se. Verovo sam u vucka a vid sta nam radi

5. Da tako laze djubre jedno, debelo cu razmisliti do sledecih izbora a bice ih u septembru

6. Nisam čitao prethodne tri strane, došao samo da kažem kako mi je srce puno jer smo sedenje ispred zadruge i podruma pića digli na viši nivo. Teme smo zadržali sve do jedne ali smo se digitalizovali, nema više sedimo na kartonu i prskamo pljuvačkom jedni druge dok se raspravljamo, C, lepo rimout od kuće, u toplom. Svaka nam čast, sajt je konačno dosegao vrhunac i ostvario svoju svrhu kojoj je podsvesno težio.

7. Šahovski rijalti, Kasparov uči filharmoničare sve finese ove plemenite veštine

8. фарма, рака учи дејана краља шта су киселине и базе

9. dj zex:

"Sešćemo, moji najbliži saradnici i ja i videti da li ćemo uopšte u budućnosti imati rijaliti, a ako ga budemo imali, imaće sigurno novi oblik i novu formu, tako da ćete biti poznati po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove epohe. Znači rekao sam, nulta tolerancija na fizički kontakt, propadaju vam svi honorari, idete sa nulom napolje", kazao je Mitrović "zadrugarima".

Kraj jedne ere

10. Cek sad se ne emituje sta vec, kako je unutra zna li ko.
    To su u sustini isti ljudi kao i mi jedino se peglaju pred kamerama i pokazuju prostotu. Sad kad su svetla ugasena imaju iste probleme kao i mi napolju, egzistencija.

11. Brt ne padaj na te mamce, to je samo da se ljudi malo omekšaju pa da se to govno vrati na tv. Inače čuo sam da neki od tih nesretnih učesnika zaradjuju baš neke male pare što sede tamo.

12. Ne znam, da je tako kazes vec bi nastavilo gde je stalo. Eno rts prenosio evrovizn na prvom. Promene mora biti i nasmrkani to zna jbg

13. Sve je to nice, al de su sad ratari, de su taxisti, de su advokati, de su uciteljice, gde je monah antonije, de su antivaxeri, de su oni sa kerovima

Nema nigde nikog

14. de su antivaxeri

Pomrli brt

15. Sutra i poljoprivrednici krecu sa protestima brnaba ispalila danas

Sad jos taxisiti da ulete, avaxi, oni sa kerovima, novak djokovic i toeto, pobeda ode vucko

16. Ćerka bae malog krindže živi u Americi.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.