Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dacic se farba u crno

2. Ivica Dačić, meden kolačić
    U tesnoj suknjici od zmijske kožice

3. Hahah pa i baja ti mikrofon ratnik iz amerike, procerali ga iz sela podno dinare i tu pocinje njegovo ljuto ratovanje s distance preko mikrofona

4. Gladan vojnik ne ratuje

https://ibb.co/0ZXTVw7

Uputstvo za miting

5. 3. U JP prekinuti godisnje odmore svima koji su na istom zakljucno do 24. 05. 2023

Stigo dovdi da pročitam i već me realnost spičila u moja mala njišuća jajašca. Kakav podvig jbt, iz dana u dan sve više mi je drago što će baš on biti taj koji će zapečatiti sudbinu ovom bukvalno najgorem narodu ikad lol

6. U ovo gore uputstvo vjerujem ko šmoklja u boga

7. Ajajaj da, Caro opet nas leraš... Sad sam zbog Plidua morao da pročitam i ostalo

8. Ali opet, majku mu, bilo je tako prošlih godina... If it ain't broken don't fix it?

Znam da zavaravam samog sebe ovim, ali prosto ne želim da poverujem da i stranački botovi imaju kapacitet da evoluiraju u viši stepen inteligencije

9. Slicna obavestenja su bila i ranije za sns

Angazujes botove i sta onda, naravno da im se tako obracas. Uradi to i to. Recept

10. Drago mi je da je jabuka deo lanč paketa, umanjit će šansu da se skorbut pojavi, što direktno utiče na manju krezavost

11. krezavost je postala značajnija kao karakterna osobina nego kao fizička pojava.

12. Tilmo trlja ruke, zamisli skoka prodaje zlatiborca

13. једва чекам да видим колико ће бити људи на контра офанзиви

14. Haha vucko ko sauron okuplja tamnu stranu

15. Ko se može odupreti snazi Vučka i Mitrovića?

16. Haha vucko ko sauron okuplja tamnu stranu

Trenutno po SNS kancelarijama sirom drzave

17. Hahaha common mujo w

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.