Podijeli sa Vukajlijašima

1. Proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević postao je član Srpske napredne stranke.

2. Nemojte mi reći da se u našem oboru koji zovemo država konačno diže kuka i butika?

3. Dize se da ne kazem sta, nemamo ni opoziciju, a kamoli uslove da se nesto stvarno promijeni.

Al dobro, bolje opet i da talasaju ovako nego da cute kao do sad

4. ovo dobar primer zasto ne treba da mislis da si pametan ili da znas koliko si. momenta kad znas, ili mislis to, postajes glup. jer nije pamet samo matematika i logika, ili posedovanje informacija i to. jeste osnova ali nije sve.

5. Ratari baš zapenili jbt

6. Gledam neki transparent na n1 “Kumanovo je za Vučića”

Zar nije Kumanovo u Makedoniji ili ima neka selendra u Srbiji s istim nazivom?

7. Tipsa zna posao.
    Sad su stranci potrebni pravi ljudi, nisu sns krezavci kako siroke narodne mase umisljaju

8. Ratari cak mozda i dogovore dil sa ekipom protiv nasilja. Kad bi se nekim slucajem to desilo bilo bi takmicenje ko ce se pridruziti.

9. Sns bi se pridruzio kakvo je stanje, e alo mamu ti jebem ti ces mene da ranis sendvicem

10. Madonna nema svoj fan klub na forumu, pola tema je zaključano jer neke labilne ličnosti sve doživljavaju kao okidač za neizvestan rat u glavi, pa ovo moram da okačim ovde:
    https://youtu.be/YXTPsd1QjzQ

11. Nemoj da ti mesnog zovem da te kara

12. Mesni samog sebe kara u mozak jer je ljubomoran na tuđu potenciju. Jadno.

13. I oni tebi.
    Ja neću da ti stajem na muku, moje vreme je dragoceno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.