Podijeli sa Vukajlijašima

1. C, ne ide tako, mora neko dobije po fljondži. I 2000. je Sloba morao u Hag, još par ljudi su počistili i to je negde bilo to, krećemo u renesansu, sve se menja, ide gas. Šešelj i njegovi ostali u politici i na slobodi, Dačić i Vučelić takodje, kurta i murta...Nikog nisu dirali ali ono, nečija glava je ipak morala da leti. Ni sa kriminalom se nisu obračunali dok nije nastradao premijer, i do tad su ovi praktično mogli da rade šta oće. Jbg ako si došao na vlast a nećeš baš da mećeš ruke u govna koliko ne moraš, jer nije lako, moraš narodu, ako je već jako besan i nezadovoljan (a sad jeste) da daš neku žrtvu, da ga malo odobrovoljiš.

2. Toma - nestao. Nigde ga ne zovu, nema ga na mitinzima, na tv-u, jućubu...Čak i nesretni šešelj podržava ovog po pinku i hepiju, kojekakvi drugi odrodi takodje. To ma jok, ništa. Ko zna šta se sve tu izdogadjalo.

3. Toma nestao = prdi u vili na dedinju i radi sto bi svaki avg srb najvise voleo, uziva u raskosnom zivotu i niko ga za nista ne pita. Ostvario san.

4. Melk bukv malo si poleteo na n1 spiku u fazonu neko mora najebati makar ovaj put.
    Nece niko najebati, ako se nesto promeni bicemo srecni sta god

Fazon pao Milo dosao na inauguraciju Milatovicu sa harvarda oksforda mamine mame. Rezija

A bila takva drama pasce gotov je

5. Sustinski se svodi na to idi vucicu umri nek dodje neko ko ce isto da krade laze ubija samo da ne gledamo tvoju glupu facu

To se desilo i 5 oktobra jbg.
    A vezano za slobu sto je najebo, ta je samo zato jer je otkazao poslusnost zapadu u odredjenom momentu, fazon 98e. Otkazao poslusnot. Najveci bedak je sto mu nismo mi sudili vec tamo neki hag

6. Kad je to otkazao poslusnost? Radio za njih do kraja svog zivota i uspeo je da unisti Jugoslaviju zajedno sa kolegama iz Hrvatske i ostalih drzavica sto je i bio cilj.

7. Ako ste pametni klinci pustite matorce da prosto skapaju ne vodite njihove tupave ratove

8. Ti jesi Psihijatar, ali Lud nisi.

9. Ameri ga pustili niz vodu, u padu je zestokom, sad ce jos veca represija, ovaj kontramiting ce biti poguban

10. Da, kontramiting je autogol baš vlik.

11. isplati li se pokušati onaj grin kard loteri? mala je šansa da me odaberu, ali recimo da se to desi. amerika jeste bogatija od ove sirotinje ovde ali da li će mi život biti bolji tamo, kada bolje razmislim? ture me u neku južnu zabačenu kantu da se vozim do posla (ako ga bude), do prodavnice, do bolnice sat vremena, neki džordž flojd vonabi da me pokosi malim kalibrom i ako budem krvario kada me crnjo izrešeta, da crknem jer sam (teoretski) sirotinja, pa i neke male stvari se sve saberu tipa da moram vepenove i to koristiti za pajratbejeve kada mi se nešto bude gledalo (eto netfliks ću pretplatu uzeti, hoću kurac) itd. znam da ste vi ovde razbacani po svetu kao đubre po njivi pa rekoh da upitam, možda vi nešto znate što ja ne znam.

12. Mesni ofc, kao i svaka lutrija. Moras za pocetak da uplatis tiket.

13. Ludi Psihijatar
    Kad je to otkazao poslusnost? Radio za njih do kraja svog zivota i uspeo je da unisti Jugoslaviju zajedno sa kolegama iz Hrvatske i ostalih drzavica sto je i bio cilj.

Fazon 98e, nije se poklopila prica oko kosova. Terao je po svom i onda svi vec znamo kako je bilo po nas

14. Mesni za pocetak se preseli u neki veći grad od tog u kojem prdiš sad i odmah ce ti se izbiti iz glave ta glupa ideja kao sto je odlazak na drugi jebeni kontinent bez igdje ikoga i icega. Nego ti fino u veći grad, pa će ti se promjeniti percepcija, i ja da zivim u nekom Kalinoviku mislio bih da je zivot sranje i proklinjao sudbinu kletu

15. Znas kako u svim vecim gradovima pljuju po došljacima, e to ti je zbog te pokretacke sile koja goni provincijalca da napreduje u velikom gradu pa ako mogu oni mozes i ti mesnaro

16. mesni narezak postoji, ali ga o tome nisu obavestili pa se ne snalazi.
    možda on i ne želi da ga o tome obaveste jer očekuje neku lepšu vest?
    jebem mu mamu nesrećnu.

17. Mesni za pocetak se preseli u neki veći grad od tog u kojem prdiš sad i odmah ce ti se izbiti iz glave ta glupa ideja kao sto je odlazak na drugi jebeni kontinent bez igdje ikoga i icega.

a kriza jbg. proveo sam oko pola godine u bjalistoku u poljskoj i bilo je lepo, doduše ne znam da li je to zato što sam bio fino obogaćen da to sprovedem ili ne, ali nekako me mrzi ganjati neke dojčlande i austrije. ima poljska svojih problema ali mislim da bi mi bilo fino tamo, ali de ti nabavi radničku vizu i kasnije poljsko državljanstvo.

18. Poljska, dobra zemlja za gastose.

19. caro, poljakinje daju. daju često i daju dobro. one daju.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.