Podijeli sa Vukajlijašima

1. Brt da sleti bus neki s puta ili nešto ne bi me čudilo, da se tipa zapali, to su u dobroj meri sve starudije. Da nekome pozli u onoj masi i da ne mogu da mu pomognu, jer ko još vodi računa o tome. Da zaluta neko dementan u Beogradu i izgubi se itd. Svakakva sranja mogu da se dese. I kad smo kod toga, gde će bre da seru svi ti ljudi?

2. Ono bitnije, brod je mala beznacajna komponenta cijele price, naveo sam ovde deset razlicitih stvari, i ni za jednu ne postoji realisticno objasnjenje

nije 10 nego 4 i za svaku sam ti dao objasnjenje.

3. brate ako su ziveli tad ne znai da su bili polupismeni divljaci, bili su to anatomski moderni ljudi ko ti i ja, samim tim sve sto mozemo mi da smislimo mogu i oni.

Kao prvo, nemoj me jebati, kakvi moderni ljudi, hodali polugoli, umirali sa 20 godina, pravili kuce od blata

Samo da se nadovežem, koliko godina im je trebalo da evoluiraju u anatomski moderne ljude kao ti i ja i šta su koji kurac čekali sve to vreme od tog momenta? Da su krenuli u startu znaš kakve bi mi stvari sad imali eej kake piramide kake pičke materine

4. nisu znači egipćani i roblje, kažeš da nisu vanzemljaci, ko je onda

Nisam rekao ni da nisu vanzemaljci, samo sam rekao da ih se ovde nisam doticao, a ko je, jebem li ga, otkud znam, nisam bio tu pa kumovao, mozda jesu neke prije civilizacije sto su izumrle prije nase, mozda jesu nekakvi vanzemunci, bukv nema nacina da znamo.

Da ne idemo jos dublje u teme, ali piramide i onako nisu ni nastale uopste u periodu drevnog Egipta, starije su i od njega, i od Mesopotamije, imaju preko 12k godina sig, a vjerovatno i daleko vise, nije imao ko ni da vidi ni da zapise njihovu gradnju.

Po vjerovanjima drevnih naroda, gradio ih je Saurid, takodje poznat i kao Enoh, Idris ili Hermes, u zavisnosti koga pitas, sto nas vodi na pocetke religija i otvara jos vise pitanja

5. ne bi lenj pa izguglah:

https://en.wikipedia.org/wiki/Diary_of_Merer

The Diary of Merer (also known as Papyrus Jarf) is the name for papyrus logbooks written over 4,500 years ago by Merer, a middle ranking official with the title inspector (sHD). They are the oldest known papyri with text, dating to the 27th year of the reign of pharaoh Khufu during the 4th dynasty.1 The text, written with (hieratic) hieroglyphs, mostly consists of lists of the daily activities of Merer and his crew. The most well preserved sections (Papyrus Jarf A and B) document the transportation of white limestone blocks from the Tura quarries to Giza by boat.

The most intact papyri describe several months of work with the transportation of limestone from quarries Tura North and Tura South to Giza in the 27th year of the reign of pharaoh Khufu.78 Though the diary does not specify where the stones were to be used or for what purpose, given the diary may date to what is widely considered the very end of Khufu's reign, Tallet believes they were most likely for cladding the outside of the Great Pyramid. About every ten days, two or three round trips were done, shipping perhaps 30 blocks of 2–3 tonnes each, amounting to 200 blocks per month.910 About forty boatmen worked under him. The period covered in the papyri extends from July to November.7

znaci, random kapetanov dnevnik, prevozili do 90 tona po brodu, 1 brod, do 200 blokova mesecno.

imao oko 40 zaposlenih ispod njega.

a bilo 40000 ljudi koji su radili. znaci definitivno nije bio jedini brod.

6. aj objasni ovo mujo, jel lazni spisi.

7. za svaku sam ti dao objasnjenje.

Lol, ona proseravanja se ne mogu nazvati ni pokusajem objasnjenja, u svakom ignorises 90 do 100% navedenih stvari i smisljas nebulozne teorije da opravdas tipa 1% jedne komponente price. Mada kontam da me trolujes i onako

8. Znači vanzemaljci, kaži odma ko trifors jebem ga šta ga uvijaš.
    Naravno da postoje i druge piramide ali mi ovde konkretno pričamo o piramidama u Gizi.

9. i za svaku sam ti dao objasnjenje.

Klasična Mičio Kaku objašnjenja, nisi dao ništa što nije failsafe logika "dok se ne dokaže suprotno". A suprotno tome i u bukvalnom smislu vodim te u Aziju da pogledaš veličanstvene hramove iz praistorije i objasniš njihov modus operandi, po Mičiju naravno:
    https://youtu.be/cEEJ-aBDfk0

10. znaci random, mid-oficir brod je na svakih 10 dana prevozio 60-90t kamenja od kamenoloma do gradilista.

cenim da su imali i vece od tog broda

11. Po trajforsu, ljudi tad bili uber pametni prekucavali igricu, a fizički bili na nivou Mišela Petručianija, izračunali da bi im trebalo 23.000 godina da stasaju u jake i krupne ljude i, pošto su već bili premudri i krajnje inteligentni, iscimali narod iz sazveždja Yume da banu ovde i naprave im to čas posla, zauzvrat su im dali dve vreće pečuraka i objasnili koje mešavine su za potenciju a koje za totalno ludilo.

12. hahhahhah šta je ovo kruh te jebao hindustanski Džordan Piterson po piskavosti glasa

13. Hahahahahaha Peterson inšalah

14. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3668#post_4162677
    Ne čitaš moje postove, inače bi ovde napisao nešto što sam uistinu i izjavio, no dobro

15. plus veliku vecinu kamenja su vadili na licu mesta, shitstone pustinjski, ovo posebno kamenje sto dovozili bilo za fasade i specijalne delove piramide.

16. Dobro Celte, neka bude, ali ovo mi sad reci

pazi sad :

17. A KO JE MEKSIČKE PIRAMIDE IZGRADIO I KAKO, i kako su ovi znali za tehniku i odakle im kamen

šahmat, pametnom dosta, motaj kablove Celte nad knjigom da sam te vido da sediš lol

18. Meksikanci.
    Next question

19. https://vukajlija.rs/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3668#post_4162671

haha celt ti si lud brat pa ovo je video svako ko je upalio history 2x u zivotu, osim hitlera ako je nesto prikazivano to je mrtvi egipat i 1001 objasnjenje kako su gradjene piramidy a izmedju ostalog prikazivani su i brodovi kojima je prevozeno kamenje. ne znam kako je doslo do toga da si lazno optuzen da si ovo sam izmislio ali to govori o tvom integritetu na ovom sajtu ja bih se zapitao gde sam skrenuo levo od albukerkija, preispitaj se malo zasto ljudi imaju ovako lose misljenje o tebi xd

20. Aha, ovo za brod moguce da sam se ipak zajebo, ili sam nesto krivo zapamtio, kazem opet, davno je bilo kad sam citao o svemu ovome, moracu negde ovih dana da iskopam sve to detaljno pa vidim sta je tacno u pitanju bilo

šta ga uvijaš

Ne uvijam, kazem ne znam, trebalo bi desifrovati mitologiju. Samo se jasno vidi sta nije bilo.

ovde konkretno pričamo o piramidama u Gizi.

O njima i ja pricam

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.