Podijeli sa Vukajlijašima

1. Gledam sad opet taj klip pa jbt naprave crkvu od drveta i spici je munja. Sjebo bi je uragan ili promaja sl godine kakvi debili jbt crkva od drveta u kojoj se slavi pride day

2. lol ahhahahhahahahha

3. Podsećate me na kabare Katakomba iz moje rane mladosti.☺️

Ajde da spavamo zamlaćeni narode. ❤️

4. Osoba iza avvl naloga za mene daleko najlejm od celog clanstva, morao sam da podijelim

5. U sustini krindz je jer je solo pa ovi drugovukajlijasi deluju kao neka opasna kasta, u sustini bildei

Sustinski avvi > horde krindzgardena

6. realno, imamo švajcarca bez duše, kriptotrejdera koji kači slike kurca, debelog nejebača, jebača materi, estonca, qanon pečurkara, spamera rđavu robotsku kantu, laloške manipulatore, mentalno nestabilnog simpa i da ne nabrajam dalje, ako čitaš ovo i ne prepoznaješ se, to je veliki plus. potencijalna ludača, šta ja znam, nekako se ne uklapa.

7. Mesni narezak se opet dopisuje sa još jadnijom verzijom sebe (dok o sebi razmišlja i piše u trećem licu jednine kao Cezar) da bi doživeo olakšanje kad vidi da zapravo nikoga ne zanima šta on ima da kaže jer niko nije jadan i bespomoćan kao on.
    Naravno da se on sam ipak prepoznaje u svojim izvitoperenim fiks idejama.

8. Mesni narezak zapravo i nije mesni - svačega tu ima, kojekakvih aditiva, začina, emulgatora, plastike...Ali najmanje konkretnog kvaliteta. Tako je to u industriji, spolja obećava, ali u suštini podvala i razočaranje.

9. MESNI NAREZAK = filip = ted bundy = nicholas cruz

10. Osoba iza avvl naloga za mene daleko najlejm od celog clanstva, morao sam da podijelim

Fala. ☺️ Takva sam. To sam ja. Ne vole me ljudi ni uživo. Naročito kad vide kako izgledam. Jbg. ❤️

11. U suštini ja sam pobednica. Najomraženija autorka, najlošija autorka, najgluplja autorka, najdoksovanija forumašica, najkrindž osoba, najružnija osoba, najumišljenija osoba, najgori ženski stvor koji je ikada hodao ... i sada NAJLEJM. Pobednica. Definitivno pobednica najnegativnijih fenomena što se tiče ovog sajta. Misliš da mi je pala kruna? Nije druže. Još je sjajnija. Negde u dubini duše jako se bojim da sam sve ono što bi ljudi voleli da budu. Ali nemaju muda. ❤️☺️

12. Sad ce opet zla gospa od noci price

13. ako čitaš ovo i ne prepoznaješ se, to je veliki plus

Ekstra, ne prepoznajem se. Mada... Rđava kanta... Hm....

14. Nemoj Lukac da mi kradeš titulu ☺️

15. Pomor ribe nije zabeležen ❤️ Nadam se...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.