Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
https://www.youtube.com/watch?v=dQQzAYWNbpk
aj molim vas nek prestanu da me pominju u prepiskama vuk i avvi s kojima apsolutno nemam nikakve veze u zivotu, i on da me pominje njoj kao da me poznaje a ne zna kurca, pogotovo on da me ne pominje
ne mesam se u vase tripove niti koga diram ostavite me na miru s vasim govnima, nikakve dodirne tacke s vama nemam i iritira me da me pominjete pogotovo on sa prosledjivanjem poruka i cak da i u vasoj uobrazilji imam ikakve veze s vama
hvala
mrs bre stoko nijedna ko te dira
dabogda izmenila jos 100 vukajlijasa cedo posteno
Jesi se jebala sa Tomdrilom? Jesi. Jesi sa Rojkenom i Moradom. Jesi. Nista nisam slagao. Boli te istina.
Autore Vuk, to nije mnogo partnera, jeste li svesni?
Pff daleko ispod vukajlijaškog proseka
bmk da li je mnogo ili malo nek se prca sa koliko oće i sa Kamenofilom pride. nisam je spominjao u negativnom kontekstu i neka svoju malicioznost usmeri na nekoga drugog. i još jednom mrš
That escalated quickly..
Teske su to optuzbe, polako vuce
Autorko Toma, moliću da se suzdržite, ja sam oženjen čovek.
Kamenofil,onaj monkey puppet look meme: Moj hobi je kuhanje.
Nije problem u broju, nego sto nije htjela da se jebe s njim (kao i sve ostale zene ovog svijeta), prije je jeo govna na cetu kako je duplo bolji od lembasa i rojkena, a oni jebu a on ne, i nije fer, nije fer, dugo ga je fejd citirao
Uh kako je zasmrdeo ceo forum od ove spike, jbt koje glave obitavaju ovde
alo je l shvatas da me boli kurac za nju
ruzna je. i to retko ruzna. nikad mi se nije svidjala. uz to i odvratna i zlobna.
Možda je autor Vuk mislio na prajd. Bio sam prošli tjedan, simpatično.
Au druže ... ☺️
Sta je bre ovo. Vuce aj spusti looooptu
https://imgflip.com/i/7pw9fa
Nisam deo ničega, tarižm svoje izuzeće.
Mislim da je vuk trenutno glavni petao na sajtu
Na kiši i na vetru, uvek je stajo pravo