Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://img.ifunny.co/images/48575a9478d8bbcd2b8667670891b5b4ab73d61d673978537a41946cd24a0903_1.jpg
Auh, ima li šta jadnije od priče ko se s kim jebao, a i generalno mlaćenje javno kad o nekome znaš, ili misliš da znaš nešto privatni.
Dobro, barem imamo aktuelno najjadniju osobu na sajtu. Jebiga, daš internet srednjevekovnom mozgu.
Opet ja kriva, reč rekla nisam.
https://ibb.co/zmqZf0m
Ja volim habanero paprike a vi?
Pa tako je izgledalo, kao da me pljujete svi zajedno između sebe dopisujući se. Ti si napisala definiciju o meni devojko!!! Šta hoćeš ti od mene?
o.O
Чича Морада огладнео сада
Šta sam ja tebi uradila?!! Ti si meni rekla da mi je malo bilo batina u životu, i to si napisala NAMERNO!
Idi leči se, komplet s tvojim pajtosima. Dalje od mene bre bolesnici!
DESI LESTATE NEMA TE DA NAVRATIŠ
Oh shit, here we go again...
Autore Filip, da li je to šifra za ljute odnose kraće od 120 sekundi? Ako jeste, volim.
Ako nije, i doslovni ste, ne volim. Stomak odbija da vari ljutu hranu.
Pozdrav autoru Lestat, dugo vreme bez mora.
Какав топао дочек, хвала господо. Ево Шмокљо, ћивотарим, видим овде све стандардно.
A Vuk, pa on neće imati nikada niti jednog prijatelja jer mu je u krvi da cinkari i osobe koje su prema njemu bile samo dobre. To sam pomislila, nemam šta da krijem, pogodilo se da je u isto vreme kad je ispao kuršlus osvanula tvoja definicija i na njoj kamenofilov komentar da rado plusira. Samo sam povezala da me svi zajedno olajavate u pvtu. Dobro da si i sama priložila dokaz. Završila sam sa svima vama. Ignorišite me kome smetam i to je to.
Živ bio Lestate
sreće vazda da te prate
То брате нек ме прате, поз и теби Мелк.
Život na Vuki neće prestat’ dok je među nama Lestat
Evo ga drugar sa špagetama na glavi... pitala sam se gde si?
dokaz sam dobila od osobe koja nema nikakve veze s vama kamenofilima i pickama materinama samo kazem odjebite od mene ja vas ne pominjem