Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bastensko crevo koje ti prska vodu u macku majmune

2. Kad ce da banujte ove retarde koje samo komentarisu druge autore kao da ih znaju 100 god a imaju par samo definicija, narocito na forumu... dosadni su jako, kvare svima prosek. Kako moze neko da bude toliko dosadno reaktivan i nekrativan, nekad pomislim da su botovi.

3. Ivice jebote nemam dovoljno definisha izvini što to vređa jednog takvog laureata kao što si ti, prihvatam da ne zaslužujem da delim internet prostor sa ovakvim gromadama poput tebe, mrmuna, zmie, i krajnje je vreme da popijem jedan permaban.

4. Shmo bolje (bole) da si bachio neki definish nego shto se pravish vazhan!!!11!

5. Pozdrav s Pelješca drugarima s Vuke,

Saću na plaži lagano da isčitam šta ste ovo ispisali po temama raznoraznim pa se čujemo

6. Plidu samo 23 definicije, this displeases Ivica

7. računaju li mi se definicije sa starog profila?

8. autor ivica, sperme mu je puna trepavica.

9. Porota oglasila Kevin Spejsija nevinim po svim tačkama. Ima boga

10. Ima boga

Osim za svu onu decu što jebo

11. Našao sam šmokljin jutjub nalog

12. Šmoklja
    Ivice jebote nemam dovoljno definisha izvini što to vređa jednog takvog laureata kao što si ti, prihvatam da ne zaslužujem da delim internet prostor sa ovakvim gromadama poput tebe, mrmuna, zmie, i krajnje je vreme da popijem jedan permaban

I sad ti brani smoleta. Coveku da napises da je dve defke malo za forum nema sanse da bi se brecnuo centa lolo

13. Ene turi novu sličku! Dl vi se sviđa? Ulegnite mi na profil.

14. Kako smo preljuto istrolovani, uopste ne mislimo da je ovo neki daun sa duplog

15. Ne znam, mene je istrigerovao

Mosa verse, bilude danje

16. Jug u SRCU! Viš valjda strelku! Neje toj običan balon neg balon u oblik srce.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.