вук издржао сјајних 7 дана без да уђе са дуплог хахахахха
ии шта је ова аввллвл радила опет нешто нисам видио киселину њену по форуму ал ај можда је вук добио приступ налогу :Д
Meni je fascinantno kako mujo vazda najebe, a korektan decko. Sjecam se prije bombas kao “ma ovaj kamenofil mesni narezak i mali mujo..” a mujo bio offline pola godine. Onda ga Avvi proklinje, pa prof banuje zbog pusigaprofe, pa sad vuk oce da ga kolje..
loša priča
Jedini jug koji valja je Jug Bogdan, sve ostalo
TALAŠIKA
A
L
A
Š
I
K
A
Hahaha dobar je ovaj mravlji, volim vranjanski jer ja sa svoje drugarice zborim na vranjanski jer sam tako navikla
Mene mi majka stalno vika da se vika ne vika nego da se vika vika kaže
Žuti karton, mravlji.
Skačala u bazen
вук издржао сјајних 7 дана без да уђе са дуплог хахахахха
ии шта је ова аввллвл радила опет нешто нисам видио киселину њену по форуму ал ај можда је вук добио приступ налогу :Д
Nije izdrzao, jucer ili prekjucer je banovan s onog profila FontanaZelja jer je prijetio da ce zaklat profa muju i trajfu
хахахахахахахахахааххахах и после као ЈА МОГУ ЛЕПО СА ВАМА ДОБАР САМ итд знао сам да је лицимур
ПОЛТРОН
Вук полтроновић
Meni je fascinantno kako mujo vazda najebe, a korektan decko. Sjecam se prije bombas kao “ma ovaj kamenofil mesni narezak i mali mujo..” a mujo bio offline pola godine. Onda ga Avvi proklinje, pa prof banuje zbog pusigaprofe, pa sad vuk oce da ga kolje..
Mujo na pravdi boga ozloglašen
Kud svi tu i mali mujo bukv
ахахах задња рупа на свиралу
#јесуисмалимујо
Hahahah ne znam ni ja
Ovde trebam napisati neki Avvl tip monologa kako pretvaram svjetlost u tminu
Profu je vrv zasmetalo ovo "Mujo" u nicku, znamo kako je vec banovao Plidua iz sumnjivih razloga
gnusni reptil sikkktavac
Hahaha
Hahaha profu ništa ne smeta osim gluposti i bezobrazluka. Kiss