Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aaaaa a ja mislio
Cara će te ubedjivati da ga menjaš za dve gume od džondira, bolje menjaj za ovo drugo.
Cara savetuje zapravo da ubacis pajsad frisiping u ponudu
Cuj jbt po godine prodajes sat, bate plidu zacenio si ga bukv ko novog navlacis neserecnike ti se javljaju vrv si vec navuko par kletvi.
Ne radi se tako, ako ne trgujes sa tim stvarima a oces nesto prodas onda das finu objektivnu dingospowsku cenu da se usreci vec neki papak koji zeli polovan sat stavlja na ruku
Ima i toga caro ali ovo mu je dingospowska cena za taj sat nema sta, ne mogu sad da ga dam budzasto onda ispada da mi je kriza i misle ljudi aa vidi ga ovaj kockar neki mamicu mu
Jbg onda bukv nije trazena roba, ima konkurenciju itd iako je fabricka cena visoka na trzistu vrv nema takvu vrednost.
Is prakse znam da je takve stvari koje nemos naplatiti kul pokloniti nekom bliskom jer jbg vrede a bolje da nosi neko moj nego neki hotul da se kesi po gradu i odvaja cavetinu
Digni cenu, misliće ljudi da imaš brdo kupaca.
Jeste digni cenu ima psihicki razoris ovog sto broji sitno do cifre. Vazi plidu troluj ga napisi mu lololo u poruci
Bosnjacki dingospow u kabrioletu se voza po Srbiji i zaradjuje na sirotinji paprenim cenama satova, sramota, rekli bi lalosi
Hahaha a stavio sam “po dogovoru” da ne odbija kupce u startu i prodat ce se ono cekao sam na musterije i duze za raznorazne stvari, kad nije hitno s lovom, neka ga ne jede leba
Nego mi interesantno koliko je decko uporan da izvrši tu neku zamjenu.
Ma slazem se ali sat nema neku sentimentalnu vrijednost, imam ja pored toga još tri sata jeftinija od njega a češće ih nosim i ne bi ih prodao jer imaju neku vrijednost kupljeni su iz nekog “svečanog” razloga haha
Brt pa ništa ne odbija kupce kao to
Po dogovoru to je bas kurvanje, jbt el prodajes ili ne. Bukv navlacis hotule sa pitanjem cena?
Sad sam def sig da si zacenio sat
Cena inbox brt
Jbt skoro sam neko govno prodavao na kp, u petak poslepodne lik kao potvrdio da mu saljem, javlja se u nedelju jel poslato kad ce stici, napusio me neozbiljnost tako se ne radi ne posluje. Ofc lagano sam ga odjebo jer sam dao dingospowsku cenu da se drugi lik javio kae ako se izjalovi salji reko nema frke torima evo za tebe po ovoj ceni inace dizem cenu
Tbrx ja sam studirao te prodajne trikove pajsad
Kad stavis cijenu po dogovoru, osoba koja se javi da pita za istu je osoba koja je vec spremna da kupi proizvod tj napravio je prvi korak, izrazio direktno interesovanje slanjem poruke i raspitivanjem. Tu na scenu stupam ja- prodavac, postavljam cijenu ali i ostvarujem “prisniji” kontakt s kupcem, kažem rečenicu dvije o proizvodu (nešto što nisam možda otkrio u opisu proizvoda), lik može da bude u fazonu “hvala lp” ali mu u podsvjesti ostaje moj artikl iako nastavi dalje da skrola i traži druge tj moj mu proizvod ostaje kao artikl za usporedbu pa se možda i vrati da kupi.
Ljudi koji samo onako listaju tipa ukuca “satovi” - sortiraj po cijeni i nađe moj artikl može samo da klikne prelista slike i ode dalje jer nema para nego mu se eto gleda kakvih satova ima. To meni dodaje pregled na izloženi artikl, što u vezi s datumom objave narušava “ugled” artikla i kažu ljudi “ma ovo nešto ne valja svi gledaju niko ne kupuje”. Sortiranjem cijene se ne izbacuju oglasi koji su oznaceni “po dogovoru” znaci neko ciljano da potraži samim tim zagrijaniji je za kupovinu.
То са цена у инбокс важи за Фејс и далеко је боље и прегледније него турити цену за један одређени производ (изузетак је ако имаш баш сајт и каталог производа, јер онда је и другачија промоција у питању).... За КП не знам је л' важи исто, мада је свакако једна ствар на продају не држиш е-комерц продавницу....
Pludu ja kad vidim neki oglas “cena po dogovoru” promrmljam tiho “duvaj kurac” i nastavim dalje ka gospodi koja ima digniteta da me ispoštuje kao kupca, makar i tražili 10x vrednosti
U pravu je plidu sa ovom logikom, bukv pokusavas da upecas najvecu sominu. Msm jbt taj kome ces kaes jos rec dve o satu je vrv neki tard koji neume izgugla taj sat i vidi sta sve ima. Jok kazaces mu vozen u kabriju relacija peljesac bg
Ova varijanta po dogovoru je ok staviti kad imas neki krs kog oces se resis, fazon olupina od auta, stare neke krsine koji oces se resis bukv bi dao za dzabe samo nosi jbg cigus varijanta. Ili ako ne umes procenis pa se javi neko ko trguje radi otkupa.
Ali imas jedan sat, 6 mesec prodajes cena dogovor, meni ovo vise lice na trolovanje
I ja preskacem "po dogovoru" oglase, bez obzira sta je u pitanju
Noćas brzo lete sati na krilima sna