Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma ja samo kazem koja psihologija stoji iza toga “po dogovoru”, naravno da odbija odredjen broj kupaca al ne mislim da je neka steta sto kaze dipper nemam e komerc radnju pa da sad gledam sve te principe prodaje

2. a šta znači ako "po dogovoru" ne možeš nikome šuknuti sat već pola godine?

3. Ma i ne treba da šuknem nikome, ne mora se ni prodati reko sam, da mi je stalo do para otisao bih kod sahadzije nekog i prodao ga u roku od odmah jer bi ga svaki uzeo

4. Pustite coveka jbt, nek prodaje sat za koliko hoce

5. Ovo mi je neki vid zabave stavim nekih nebitnih stvarcica na pik pa ako se ko javi javi, lijepo je trgovati kad ne zivis od trgovine. Kao i poljoprivreda, lijepo je sijati kad te boli kurac oce li roditi ali kad zivis od toga onda je robija. E tako ti je i sa preprodajom..

6. Ili kuvanjem recimo

7. Od danas Cara be like;

Plidu, si prodo sat aa naravno da nisi tbrx po dogovoru lejmara hotul lvl trgovanja

8. Dodaj u opis oglasa "bukv true original sat, samo za dingospowe, hotuli stop"

9. Eto prskaju krv u oči majmunima glupi mejmuni u kabrioletu.

10. Plidu, si prodo sat aa naravno da nisi tbrx po dogovoru lejmara hotul lvl trgovanja

jbg ovo sad podpada pod domen pajsad true

11. Da bukv okaci prntscrn oglasa vidimo jbt leras hotule 6 meseci sad si nasao ovde se izivljavas

12. ps nadam se da nije onaj q and q

13. Ako je skuplji od dva dolara,može

14. Naznaka hotulu dve recenice: plidu nosio. True

15. Pliduu objavi brate stori, tvoja muževna rukica nonšalantno naslonjena na volan kabrija, na ruci sat, u pozadini buba brat i vuk cobi ljuto trepuju. Prodaće se sat dok si reko bukv.

16. Ne kaže se bukv tamo, tamo se kaže ćaća

17. Hotul: d dan, vidim cena dogovor koliko kosta sat
    Plidu: postovanje trenutno nemamo u nabavci javicemo kada bude raspoloziv

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.