Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ovaj djuro mi je oco na kurac pre cca 15-20dina onda kada se isprofiliso u fensi sarajliju pajsad u sredbg

2. Pazi ovo, kad smo kod prodaje

drugari pre par godina kupili vikendaju na F. gori za smešne pare, velik plac, dve kućice...Idila. Pre toga čovek trebao da proda devojci za više para, sve dogovorili, otišli da potpišu, ona se pojavila sa još nekom ribom tamo, i čoveku to bi sumnjivo, pita - izvinte, a jeste li vas dve lezbejke...Kaže ova - jesmo, što? - i čovek digne dževu, ispizdi, neće prodaje vikendicu kojekakvima da tamo rade svakakve grozote...I otkaže sve. I da drugarima uz priču - vidim da ste vi ok momci, bitno mi je, tu sam proveo brdo godina, ne mogu tek tako da je dam makar kome. Ostavio im čak i sudove i alat, odneo samo grabulje lol

3. Haha bitno da ove furundzije nisu bile sumljive kakva mimikrija sunac ti jebem

4. Al bukv ima nesto u tome kome prodati i za koje pare, posebno kad dajes nesto sa pecatom vremena

Fazon ovaj plidu watch, dao bi ga upo cene nekom klincu koji se lozi vs nekom debilkou hotulu ne bi dao za full prajs da ide da se kesi po gradu gle cuku kakvu imam

5. Kaže čovek bila u njegovom posedu tipa 35 godina, pregršt lepih uspomena tu, sinovi u gradu, i ne dolaze, on nema snage više da se bavi njom (taj deo ne razumem nikako, al dobro) i rešio da proda, teška srca. I dao ovima za solidno manje para nego što je ovoj ribi tražio, sad košta tipa triput više nego pre par godina. Kakva fora.

6. Vidi se ko je tu gore prosao

7. Se diš mi na kaa ri

8. Zajebem ga kad oću LOL

9. Bukv imal osobe na planeti koja nije isprofitirala na nekretnini tj sustina je da je inflacija sve pojela i da se zapravo objektivan odnos cena zadrzao za sve odnosne one pare od pre nisu vise te pare jebem ti mobilni

10. Ko god ima velike pare a ne ulozi ih jebo on sebe

11. I to u nekretnine sve treba pusti ti suplje ove nase tastatura poduzetnike, moji da nisu investirali pravovremeno sad bi ja trljao ko podstanar do četrdesete

12. Ili bi cekao da umre baba da dobijem sprat taj neki balkan zonfa

13. Ko god ima velike pare a ne ulozi ih jebo on sebe

Cak ne ni velike nego srednje ili malo bolje ustedjevine.
    Bukv ko je steko kalkuliso puko 30-40% laganini

14. Ee al nekretninu ne mozes da pokazujes u gradu ko kabrio i čuku pa onda avg hotul investira u to umjesto u nekretninu pa kad dodje starost kmecanje bukv

15. Kmecanje kabrio cuka bukv al ima sta unucima prenese vs imao kabria celo ljeto vozio 40km kmeeeee prodaje sat 6 mjeseci cekajuci hotula limenkario u fulu

Neke stvari nemaju cenu, za sve ostalo tu je plidu lolo

16. Kod plidua ima cena al je “po dogovoru”

17. Na hrvatskoj granici utvrđen je visok nivo kancerogenog akrilamida u čipsu sa ukusom paprike proizvedenom u Srbiji, objavljeno je na internet stranici Evropske komisije.

Hahaha hrvati presreli kancerogeni cips iz srbije, filmski

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.