NBA is the most popular sports league in China, edging over the Premier League, UEFA Champions League, FIFA World Cup, La Liga, Serie A, and UEFA European Football Championship as the most popular sports event.123 The popularity of basketball in China has been supported by the Chinese Basketball Association which hosts professional play in China. In international competition, the Chinese men's national team has won 16 titles of the FIBA Asia Cup between 1975 and 2005 and is the dominant force in Asian basketball.45 Six Chinese nationals have played in National Basketball Association. The most famous Chinese basketball player is Yao Ming who became the first player to score an average of 20+10 in his freshmen season, an elected member of the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, and the incumbent president of the Chinese Basketball Association.
Wang Zhizhi, Yi Jianlian, Mengke Bateer (mongol al jbg vodi se kao chink), Yao Ming i ne znam ko su preostala dvojica, možda Lin ako se računa da ima državljanstvo mada ne verujem, i naravno trenutno tu je Kajl Anderson koji je nedavno otkrio svoju insektoidnost.
jbt el ima ko ovde sa sajta ovih prozapadno orijentiisanih da mi objasni kako je bajden real precednik usa, da izbori nisu namesteni i da ovi koji su ga progurali ne crkavaju od smeha svaki dan dok jebu americki narod evo neka mi neko objasni
Tramp bukv bio njihov igrac otkazao poslusnot izmasakrirali ga i dalje ga jebu sa raznoraznim silovanjima i malverzacijama.
Al opet zasto degenericni senilko koji k to gora opcija nego brnaba, brnaba bar ima tu lezbo stranu pa moze vucic pere zapad kako smo puni postovanja prema lgbt. Generalno mudar potez, iskoristio je debilku da smiri strasti
mask rodjen na vidovdan jebem vam sunce sunovo
On je iz Republike Srpske, ako se ne varam
https://en.wikipedia.org/wiki/Basketball_in_China
Wang Zhizhi, Yi Jianlian, Mengke Bateer (mongol al jbg vodi se kao chink), Yao Ming i ne znam ko su preostala dvojica, možda Lin ako se računa da ima državljanstvo mada ne verujem, i naravno trenutno tu je Kajl Anderson koji je nedavno otkrio svoju insektoidnost.
A da bre Zhou Qi iz hjustona
i naravno jebeni SUN YUE koji lagano ima prsten s lejkersima
https://www.youtube.com/watch?v=QAZTFuVVBeg
evo ga kari pesic na mundobasketu
jbt el ima ko ovde sa sajta ovih prozapadno orijentiisanih da mi objasni kako je bajden real precednik usa, da izbori nisu namesteni i da ovi koji su ga progurali ne crkavaju od smeha svaki dan dok jebu americki narod evo neka mi neko objasni
Liberali, pederi, lezbejke, crnci, vegani i ostala gamad ga izglasala, pun kurac te stoke po amerikama
Mada ne mogu da kazem da mi je krivo
Ofc plus propaganda ali zasto je administracija odabrala senilnog matorog coveka kome zinat jbt, ove retose sto si naveo glasali bi bilo koga
Vegani su posebno problematicni u bajdenu videli fazon tikvicu
pa najlakše je kontrolisati senilnu izgubljenu drtinu, šta ti misliš zašto je pešić postavljen za selektora eee
pametnome je dosta
Paz ovog je malo zajebano kontrolisati pajsad gubi se na sceni i pada svako malo.
Videli da ne mogu s Trampom tako lako pa ae daj bukv bilo kog demokratu
Tramp bukv bio njihov igrac otkazao poslusnot izmasakrirali ga i dalje ga jebu sa raznoraznim silovanjima i malverzacijama.
Al opet zasto degenericni senilko koji k to gora opcija nego brnaba, brnaba bar ima tu lezbo stranu pa moze vucic pere zapad kako smo puni postovanja prema lgbt. Generalno mudar potez, iskoristio je debilku da smiri strasti
Ceo svet ima SNS tip vlasti
Ok koja poenta staviti senilnog nesposobnog lika koji ima pajsad lokomotorne i lingvisticke probleme bukv de je caka
Pazi tebi cu da otkrijem de je caka
Da jebu ljude u zdrav mozak, da pokažu da mogu i to da proguraju, jebe im se baš. Gnusni soroši siktavci