Podijeli sa Vukajlijašima

1. Drže se Mesni i slonica za surlu i pita slonica Mesnog:
    "Dragi, da li ti mene voliš ili me samo vučeš za nos?"

2. Are we going to talk about the elephant in the room?

3. address the elephant

Šmo is smiling at me, Mali Mujo. Can you say the same?

4. WHAT IN OBLIVION IS THAT??

5. Drago mi je što se na autora Mesni uvek mogu osloniti.

Kapirate, jer je slon.

6. Možda ima i slonicu ☺️

7. Nocas sam sanjao plavog mesnog

8. S obzirom kakve gluposti pisu, i bolje da se ubiju iskr

+1 (kapirate hehe)
    Podržavam samoubistvo i redit u istoj rečenici bilo kog jezika, dijalekta i konteksta

9. to nije baš wholesome keanu chungus pupper snoot od tebe

10. Nije do reddita nego vi pratite autistične subove mahom dokoličarsko-ublehaške prirode i očekujete nesto pametno da vidite

11. Mnja, sad malo pogledo redit

Ok platforma za anonimuse interneta, fazon smoklje mesnije i te likove do 2-40 definicija da imaju de da pajsad kmece

12. Redit leglo woketarda, bukv odes na sub o automobilima, citas komentare kako je Tramp isti kao Hitler, dugo nisam vidio vecu kolicinu ljudi koje treba eutanazirati na jednom mjestu

13. taj rad caro nije za literarne lordove kao što ste ti mrmun zmia

14. Nadam se da milica tamo ima neku sekciju zenska posla ili da ima nasih tamo da su preneli neke mudrosti

15. Ne znam smolemane, msm da si pogresio jer si lurkovao dugo pajsad forum umesto definicija. Imas potencijal prepametan si decko bukv sta si na definicijama mogao uraditi ovako imas 5-6 branilaca, ofc nije to neka glupost ali mogao si daleko vise postici

16. ili da ima nasih

Ima nasih, ali su isto ugl nase verzije woketarda, drkaju na EU i NATO, oce da priznaju Kosovo, kmece o LGBT pravima itd

17. Sramota, nisu to ovde naucili

18. Opet kazem, bice da je do subova koje pratite. Svaka drustvena mreza i komplet internet je zatrovan woke sranjima to sve stoji ali kad udjem na eli5, askreddit ili TIL toga nema jbg ili ja nisam dovoljno osjetljiv na oprečna misljenja i stavove jednostavno se ne slozim i idem dalje

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.