Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jedi govna, slone
mrš mamu ti jebem
Drže se Mesni i slonica za surlu i pita slonica Mesnog:
"Dragi, da li ti mene voliš ili me samo vučeš za nos?"
Are we going to talk about the elephant in the room?
address the elephant
Šmo is smiling at me, Mali Mujo. Can you say the same?
WHAT IN OBLIVION IS THAT??
Drago mi je što se na autora Mesni uvek mogu osloniti.
Kapirate, jer je slon.
Možda ima i slonicu ☺️
Nocas sam sanjao plavog mesnog
+1 (kapirate hehe)
Podržavam samoubistvo i redit u istoj rečenici bilo kog jezika, dijalekta i konteksta
to nije baš wholesome keanu chungus pupper snoot od tebe
Nije do reddita nego vi pratite autistične subove mahom dokoličarsko-ublehaške prirode i očekujete nesto pametno da vidite
Mnja, sad malo pogledo redit
Ok platforma za anonimuse interneta, fazon smoklje mesnije i te likove do 2-40 definicija da imaju de da pajsad kmece
Redit leglo woketarda, bukv odes na sub o automobilima, citas komentare kako je Tramp isti kao Hitler, dugo nisam vidio vecu kolicinu ljudi koje treba eutanazirati na jednom mjestu
taj rad caro nije za literarne lordove kao što ste ti mrmun zmia
Nadam se da milica tamo ima neku sekciju zenska posla ili da ima nasih tamo da su preneli neke mudrosti
Ne znam smolemane, msm da si pogresio jer si lurkovao dugo pajsad forum umesto definicija. Imas potencijal prepametan si decko bukv sta si na definicijama mogao uraditi ovako imas 5-6 branilaca, ofc nije to neka glupost ali mogao si daleko vise postici
Ima nasih, ali su isto ugl nase verzije woketarda, drkaju na EU i NATO, oce da priznaju Kosovo, kmece o LGBT pravima itd
Sramota, nisu to ovde naucili
Opet kazem, bice da je do subova koje pratite. Svaka drustvena mreza i komplet internet je zatrovan woke sranjima to sve stoji ali kad udjem na eli5, askreddit ili TIL toga nema jbg ili ja nisam dovoljno osjetljiv na oprečna misljenja i stavove jednostavno se ne slozim i idem dalje