Obj nema raznovrsnijeg komjunitija od reddita jos uvijek jbg godinama je tu, tesko ocekivati da se to nadmaši i ujedno ne zatruje kojekakvim sektasima i supkulturama
Mogu oni nama svi da se napuse kurca, mozda je samo ona krstarica starija od nas al to je uvek bila tresara teska tako da smo mi u ovom delu balkana bukv bogovi interneta aj neka me neko demantuje
Mejmuni i hotuli, nijedan true dingospow medju njima
Dobro pliduu sig ima neko normalan tamo jaka muda
Obj nema raznovrsnijeg komjunitija od reddita jos uvijek jbg godinama je tu, tesko ocekivati da se to nadmaši i ujedno ne zatruje kojekakvim sektasima i supkulturama
Mogu oni nama svi da se napuse kurca, mozda je samo ona krstarica starija od nas al to je uvek bila tresara teska tako da smo mi u ovom delu balkana bukv bogovi interneta aj neka me neko demantuje
Da nije možda trololo da ne kažem kurčina
al to samo vi sa 100+ definisha, ti mrmun zmija itd, mi ostali smo lipov kurac
Nemoj smolemane tako jbt, ako gledas obj tebe stiti 25% sajta jbg to mu dodje kao armija koja te prati bukv ostvaren si na netu
I dingospow timotije
Smolemane samo reci leticemo kao meci
Iscitao sam smoklju, bukv mu nisam sve ocenio do sad jbt
Nisam ni ja ovu zadnju, brate meni smoklja nije smoklja s dvije defke trebao je ostati na slavnoj
Jbt nisam ni skontao da je smole napisao pajsad drugu definiciju jbt kad el realno niko to nije opazio
Plus sam dao dingospowski
Zapratite gospodina da ne previdimo jos neki definis
Ofc
Realno možemo da ishejtujemo Šmoklju i da ga suspendujemo sa foruma haha
Jbt koji je uslov za forum sta da imas jednu definiciju
30 pluseva valda, otkud znam.
Ma de bre, bilo 50 vrv to sve ukinuto al nebitno pisace smoleman ihahaj
Spustio Kaizen na 30 zbog kojekakvih hotula, da mogu i oni da učestvuju.