ja ne znam kako neko danas moze da ne veruje da ne moze da se sleti na mesec i da je to nesto pretesko.
sleteo je indijski modul, koji kako god da ga okrenes morao da ima neki softver koji su pisali indijci. pa sleto bolje od ruskog :)
U svakom slucaju salju se sonde i kojekakve gluposti za koje je pajsad uspeh da slete na mesec, real posada ni da primirise mesecu niti je u nekom planu.
Fazon bili smo gore sta da idemo ponovo tamo sama prasina idemo igramo solitare pametnije je
Pa realno u pravu si. Treba uzeti u obzir i koliko to sve kosta, zatim rizik po zdravlje i zivot posade dalje ko bi se uopste prijavio na tako nesto u danasnje vreme. Previse je rizika za tako neku stvar koju niko ne bi obratio previse paznje. Vec vidjeno.
A opet da salju samo da bi dokazali da moze, opet bi se nasli ljudi da seru kako su manipulisani i da je sve CGI ili snimano u nekoj vukojebini u Nevadi, tako da cemu
Ne znam, bukv misljenja sam da zemljani imaju adekvatan kapacitet da bi bila oformljena stalna misija na mesecu, vrsili bi se konstantni eksperimenti itd. Ovako smo sve to prelako shvatili i podcenili mesec kao neki satelit kojim se ni ne treba nesto spec baviti. Mesec ko mesec
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
https://www.lupiga.com/vijesti/intervju-samo-za-starije-od-18
Solidan oridžin stori, preporučujen
Dio koda jedne aplikacije na kojoj radim:
country = "Serbia"
indijci spustili robota na mesec.
ja ne znam kako neko danas moze da ne veruje da ne moze da se sleti na mesec i da je to nesto pretesko.
sleteo je indijski modul, koji kako god da ga okrenes morao da ima neki softver koji su pisali indijci. pa sleto bolje od ruskog :)
Probudite se sheeple, Ameri nisu nikad sleteli na mesec, sve je to CGI:
https://preview.redd.it/iwh54h7ma0b81.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=f8dabbbf09649fd1edeea96347fb9e9036a3ea89
Ruski modul napo mesec bukv
Na sta upires, da su zemljani nekad setali mesecom?
Ti naravno mislis da nisu je li
Probudite se sheeple, Ameri nisu nikad sleteli na mesec, sve je to CGI:
https://preview.redd.it/iwh54h7ma0b81.jpg?width=960&crop=smart&auto=webp&s=f8dabbbf09649fd1edeea96347fb9e90
to je ova fri verzija dostupna nama običnim smrtnicima
NAYSA u to vreme imala premium verziju jaču od unreal engine petice
Moguce je da nisu bili, a moguce je i da su bili.
U svakom slucaju salju se sonde i kojekakve gluposti za koje je pajsad uspeh da slete na mesec, real posada ni da primirise mesecu niti je u nekom planu.
Fazon bili smo gore sta da idemo ponovo tamo sama prasina idemo igramo solitare pametnije je
Pa realno koja je poenta da ljudi opet kroce gore, ako ti trebaju neki podaci, merenja, posaljes sonde kurce palce
Pa realno u pravu si. Treba uzeti u obzir i koliko to sve kosta, zatim rizik po zdravlje i zivot posade dalje ko bi se uopste prijavio na tako nesto u danasnje vreme. Previse je rizika za tako neku stvar koju niko ne bi obratio previse paznje. Vec vidjeno.
A opet da salju samo da bi dokazali da moze, opet bi se nasli ljudi da seru kako su manipulisani i da je sve CGI ili snimano u nekoj vukojebini u Nevadi, tako da cemu
Ne znam, bukv misljenja sam da zemljani imaju adekvatan kapacitet da bi bila oformljena stalna misija na mesecu, vrsili bi se konstantni eksperimenti itd. Ovako smo sve to prelako shvatili i podcenili mesec kao neki satelit kojim se ni ne treba nesto spec baviti. Mesec ko mesec
Zamislite lažiranje sletanja na mesec u Kusturicinoj verziji
Pun mesec cigana ihaj
U je zamisljam vuckovu najavu, vec sledece godine imacemo vise sletanja na mesec nego najrazvijenije drzave eu
Bilo bi to pravo osvjezenje za razliku od dosadasnje Kubrickove verzije lololo
loool boh na prethodnoj strani
Kusturica rezira sletanje iskljucivo na prawoslavni mjesec ne ovaj jezuitski
Zemljanin modulom boc, mesečar rukama usta ga jebem
To Manda priča na mesecu. Ciganima