Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pročita san cel intervju s linka jebaćevog
    sad me radi nostalgija

2. A što se debate tiče ne znam ko mi je grđi, ja li zemljani koji su u fazonu ma nema šanse snimljeno u studiju vidi vetar vijori zastavu, ja li mesečari koji viču kako to misliš ne veruješ da je bilo kako su nam rekli da je bilo, pa to je sajens, spala ti maska ispod nosa reguliši to druže

3. Od 10 aktivaxera 9 veruje u ravnu zemlju i isto toliko da ljudi nisu sleceli na mesec

Od 10 vaxera 8 umrlo ooooj xd

4. gori su oni koji veruju da im vlada bilo koje države želi dobro i uvijek priča istinu lol

5. Od 10 aktivaxera 9 veruje u ravnu zemlju i isto toliko da ljudi nisu sleceli na mesec

Od 10 vaxera 8 umrlo ooooj xd

XD

6. Gosin Lazić Darko ponovo imao saobraćajku zakucao se u neki kombi
    Pa kaže:
    "Kako saznajemo, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena, a ima zabranu vožnje od 24.2.2023. do 24.2.2024. godine. Umesto srpske dozvole Lazić koristi važeću dozvolu izdatu u Češkoj.

Podsetimo, pevaču Darku Laziću 2013. godine trajno je oduzeta vozačka dozvola zbog brojnih prekršaja."

7. Oh ne, ko je mogao da predvidi da ce se ovo opet desiti

8. vau isto kao da možeš da podmitiš srpsko pravosuđe i policiju (y)

9. Ajd dobro možemo da idemo u tu teoriju zavere kako je vojska tada imala ultranaprednu tehnologiju koju nisu delili sa ostatkom čovečanstva. Ajd da su izašli iz orbite i prošli kroz van Alenove prstenove i preživeli, ajd i da su sleteli na Mesec o čijoj gravitaciji nisu znaliništa - ali poleteli odande i vratili se natrag bez većih poteškoća, prelol rodjaci.

10. kako je vojska tada imala

Vojska je uvijek imala te napredne tehnologije, to nije nikakva zavjera. Iskreno, ne vjerujem da je živ insan kročio na mjesec, a za ove rovere ne poričem, to je moguće

11. o čijoj gravitaciji nisu znaliništa

predstavljamo vam: Njutnov zakon gravitacije

12. Ne treba tu mnogo detaljisati, bilo je na tv lepo se videlo da su zaboli zastavu

13. zvucis mi kao neko ko bas dosta zna o van alenovim pojasevima ali te zezaju osnove fizike pih

14. E da, i rusi su priznali znaci istina je

15. Meni je ok ideja da su bili na Mjesecu, ali nimalo ne pusim pricu o Nilu Armstrongu i onom famoznom prvom slijetanju na Mjesec, jer je prepuna klasicnih americkih govana, oni idu prvi od cijelog svijeta kao nasi predvodnici, ali su pritom dovoljno posteni da to rade transparentno i prenose cijelom svijetu, i onda njihov astronaut izadje prvi i kaze dramatican citat o covjecanstvu koji inspirise cijeli svijet, eh kako su samo hrabri i plemeniti, jebem vas u usta ja malo.

Ako se jeste bilo gore, to je fazon vojska/CIA poslala svoje ljude, pa analizirala i istrazila sve sto je mogla, razgrabila neke resurse ako ih je bilo, pa tek jedno 20 god kasnije kad se sve pozavrsavalo snimila filmic za hotule.

Ili smo zaboravili koliko puta se otkrije nova pecina jebena tu na Zemlji, pa ne moze niko da joj prismrdi na kilometar dok glavne ekipice ne odrade svoje.

16. predstavljamo vam: Njutnov zakon gravitacije

Ajd idi guglaj kolika je gravitacija na Mesecu, mejmune :D Nemoš poletiš odande jednako kao sa zemlje, ne ide tako.

17. Sve avaxi neveruu u plemenit pohod na mesec mujo melk fali ejd true vax dingospowi skauz celt kameni kazu bilo se tamo ihahaj

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.