Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I like it
dojmilo mi se
istina je
Fuj to, kakano
jednako iritantno
Galantni, u marku ipo da nikad nisi čuo sarajevski naglasak kod djevojke uzivo, gdje brate u kragujevcu da cujes sarajku, mozda mozes ove iz istocne bosne
A i skrnave se ti naglasci dosta, posebno u glavnim gradovima. Svako dodje, donese nesto svoje ali u sustini ako si odrastao negdje tesko ces ne poprimiti mada opet ako ti roditelji nose taj naglasak iz mjesta odakle ste stigli, imaces neki prizvuk i ti
Da ga jebem plidu, ne iskljucujem mogucnost da gresim. Daj neki primer cure sa sarajevskim original akcentom, okaci mi neki klip da cujem, iskreno pitam
Plidu Novi Pazar pun Bosanki
I lepo govore. E to što se Galantnom ne dopada ne znam. Ja volim govore Bosne.
Moja bivša svekrva je iz Sarajeva. Izbegla. Bolju ženu upoznala nisam. Pirot ih je pun.
https://youtu.be/NIeJ87l_MVY?si=CrCiEjgnkeI_06gs
Evo galantni, svaka cura na ovom klipu ima otprilike taj sarajevski naglasak
Edit. Osim ove prve-druge male sto ima vidno hrvatski naglasak, turistkinja ocito
Iz klipa primecujem da muskarci i zene imaju drugaciji naglasak xD Ali to je to, meni licno para usi, ne zameri
Sve u svemu nista bitno, diskutujemo
Okej onda, samo sam ovdje stekao utisak da ljudi svrstavaju sve u jedan koš naglaske iz bosne a tipa ne pričaju isto iz banjaluke i trebinja a kamoli iz bihaca i sarajeva npr
Muslimanki možda al bosanki ne haha više bosanki imaš u tipa novom sadu nego u pazaru
Moram da vas prekinem bukv kaem da sve ovo za naglasak je tesko preseravanje i generalizacija precenjena spika generalno
Npr meni ona mala kisla mi je glova bila seksi pre x godina jbg iako se se svi smejali vidi kako prica tard
Sporo veče
Mesnom profil proverava se, šta se dešava, kome smeta jak Mesni?
Riba: Kisla mi je goooova ljudi
Cara: jebobi
Jbt imao sam sarajliju u gimn lik bukv na odmoru prica sarajevski kad krene odgovaranje prozovu ga prica normalno
Sarajevski naglasak prikladan samo za džeparoše i šanere
Pricao normalno ili ko standardni novosadski soyboy?