U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
I like it
dojmilo mi se
istina je
Fuj to, kakano
jednako iritantno
Galantni, u marku ipo da nikad nisi čuo sarajevski naglasak kod djevojke uzivo, gdje brate u kragujevcu da cujes sarajku, mozda mozes ove iz istocne bosne
A i skrnave se ti naglasci dosta, posebno u glavnim gradovima. Svako dodje, donese nesto svoje ali u sustini ako si odrastao negdje tesko ces ne poprimiti mada opet ako ti roditelji nose taj naglasak iz mjesta odakle ste stigli, imaces neki prizvuk i ti
Da ga jebem plidu, ne iskljucujem mogucnost da gresim. Daj neki primer cure sa sarajevskim original akcentom, okaci mi neki klip da cujem, iskreno pitam
Plidu Novi Pazar pun Bosanki
I lepo govore. E to što se Galantnom ne dopada ne znam. Ja volim govore Bosne.
Moja bivša svekrva je iz Sarajeva. Izbegla. Bolju ženu upoznala nisam. Pirot ih je pun.
https://youtu.be/NIeJ87l_MVY?si=CrCiEjgnkeI_06gs
Evo galantni, svaka cura na ovom klipu ima otprilike taj sarajevski naglasak
Edit. Osim ove prve-druge male sto ima vidno hrvatski naglasak, turistkinja ocito
Iz klipa primecujem da muskarci i zene imaju drugaciji naglasak xD Ali to je to, meni licno para usi, ne zameri
Sve u svemu nista bitno, diskutujemo
Okej onda, samo sam ovdje stekao utisak da ljudi svrstavaju sve u jedan koš naglaske iz bosne a tipa ne pričaju isto iz banjaluke i trebinja a kamoli iz bihaca i sarajeva npr
Muslimanki možda al bosanki ne haha više bosanki imaš u tipa novom sadu nego u pazaru
Moram da vas prekinem bukv kaem da sve ovo za naglasak je tesko preseravanje i generalizacija precenjena spika generalno
Npr meni ona mala kisla mi je glova bila seksi pre x godina jbg iako se se svi smejali vidi kako prica tard
Sporo veče
Mesnom profil proverava se, šta se dešava, kome smeta jak Mesni?
Riba: Kisla mi je goooova ljudi
Cara: jebobi
Jbt imao sam sarajliju u gimn lik bukv na odmoru prica sarajevski kad krene odgovaranje prozovu ga prica normalno
Sarajevski naglasak prikladan samo za džeparoše i šanere
Pricao normalno ili ko standardni novosadski soyboy?