Moj džoger je ženstveniji od tih pojava. Crnogorci druga priča ali njihove žene - od malih nogu na sekcije ženstvenosti.
Cela Crna Gora oće da oženi Srbijanke. Nežne, brižne, strastvene, vesele, opuštene žene. A ne Čelične lejdike. Sve mogu da zamislim - Crnogorku u seksu teško.
Serete ga vi svi malo, navikli ste na neke pederske kvazibeograđanske naglaske a smeta vam svaki iole drugačiji naglasak pocevsi od juga preko cg do bih
Ja Plidu nisam iz Beograda. Takođe mi je lokalni govor jako grub. Ali ima strasti u meni. Nisam ukočena, hladna i bukvalno ušinuta. One to nemaju. Živela sam i radila dole celu godinu. Nisam srela niti jednu pravu ženu. Okej, lepe su. Ali to neko držanje ... fala brate.
Držanje kao komandosi. Bukvalno tako. I onda kad otvori usta krene taj neki grozni vajb zapovedanja i nadglašavanja... jebem li ga. Svi smo različiti. Lično ne volim niti mi prija.
radi me kak hrvatice pricaju tocno za poludit
AL ZATO SEVERINA MOZE
Bolje pricaju crnogorke, ali mogu i hrvatice proci
I srpkinje lepo pricaju samo ako nisu iz novog sada gore i otezu ko ona s dnevnjaka
Pozovi hitnu i reci da imaš šlog, dok još ima vremena
Crnogorke esi normalan bukv ona frekvencija sto smanjuje testosteron
Kako ste?
https://n1info.rs/svet/bivsi-italijanski-premijer-krivi-francusku-za-obaranje-putnickog-aviona/
Crnogorke?!!
Grlate kilerke erekcije.
Neženstvene, muškobanjaste, krute.
Zato odumiru kao nacija heh
"nacija"
Moj džoger je ženstveniji od tih pojava. Crnogorci druga priča ali njihove žene - od malih nogu na sekcije ženstvenosti.
Cela Crna Gora oće da oženi Srbijanke. Nežne, brižne, strastvene, vesele, opuštene žene. A ne Čelične lejdike. Sve mogu da zamislim - Crnogorku u seksu teško.
Galantni sto si kivan na braću iz srpske sparte
Serete ga vi svi malo, navikli ste na neke pederske kvazibeograđanske naglaske a smeta vam svaki iole drugačiji naglasak pocevsi od juga preko cg do bih
Pa u pravu je. "nacija". Još i jezik imaju pazi. Jezik... zamisli to. Jezik. Bolje da ćutim
A i pravopis.
Ma bolje da ćutim. Ne mogu da okačim onaj smajli kome su oči šuntave
Pa bre plidu dosadno malo, nema nekih desavanja na forumu
Meni kod zena najvise smeta onaj sarajevski, brate ne moze se slusati, crnogorski djene-djene, sve ostalo ok i ima svoje cari
Ja Plidu nisam iz Beograda. Takođe mi je lokalni govor jako grub. Ali ima strasti u meni. Nisam ukočena, hladna i bukvalno ušinuta. One to nemaju. Živela sam i radila dole celu godinu. Nisam srela niti jednu pravu ženu. Okej, lepe su. Ali to neko držanje ... fala brate.
Držanje kao komandosi. Bukvalno tako. I onda kad otvori usta krene taj neki grozni vajb zapovedanja i nadglašavanja... jebem li ga. Svi smo različiti. Lično ne volim niti mi prija.