Kameni, tim tvojim prljavim narativom se sluze samo oni koji ne zele napredak Srbiji, oni koji bi da ruse umesto da grade, oni koji bi da kradu umesto da ulazu. Takvi i slicni tebi ce videti ubrzo da istina i pravda pobedjuje, bice vam zao ali prekasno
Kenjajte vi mejmuni koliko ocete cinjenica je da je korona inflacija odredjen broj ljudi dovela na jos nizu granicu egzistencije i onda se donose ovakve mere.
Cekam nekog da izracuna koliko megatona parizera se moglo kupiti za stadion u zajecaru
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Zvuči kao nešto što bi sendvičar rekao. Kakav je parizer, botino?
Kameni, tim tvojim prljavim narativom se sluze samo oni koji ne zele napredak Srbiji, oni koji bi da ruse umesto da grade, oni koji bi da kradu umesto da ulazu. Takvi i slicni tebi ce videti ubrzo da istina i pravda pobedjuje, bice vam zao ali prekasno
Kenjajte vi mejmuni koliko ocete cinjenica je da je korona inflacija odredjen broj ljudi dovela na jos nizu granicu egzistencije i onda se donose ovakve mere.
Cekam nekog da izracuna koliko megatona parizera se moglo kupiti za stadion u zajecaru
Ne laj
Čujem samo neko autonomaško kmečanje
Ljudi nemaju sta da jedu jbg mnogim bildeima to ne ulazi u glavu kao da bi se nas vucko blamirao sa ovim parizerom tek tako eeee moji bednici
Nemaju da jedu samo poneki penzioneri smrdljivci, aka vucicevi simpatizeri uglavnom i ja sam ok sa tim
Pa što ne jedu, makar na silu?
Ko seje Vučića, žanje parizer.
Ok a sto te inflacija pojela 30% boli te kurac fazon poceo si zaradjujes 30% vise pa si iznad situacije ok mejm
Da nije bilo vas kovid idijota ne bi dosli na ovo danas
Ja sve imucniji i imucniji, ne znam o cemu pricas. Zao mi je sto vlada beda u vojvodini, sucut
Jesi bato jak si bio u turskoj preko agencije
Pare se lepe za mene, moguce da mi to od vakcine
Tursku sasekla inflacija ove god lira pala nekih 30-40% ICO MEJMUN DA SE KURCI JAKO IDE U ZIVOTU
Samo gas kod nas
Eeeee moja sirotiljo
ko je ovde onomad pričao da je sanjao ove usijane vukajlijaške glave?
Danas sam morao da oteram čoveka u kurac zbog toga. Jbt u stanju smo od bilo čega da napravimo apsolutni krindž za dva dana.
U kojoj realnosti žive ovi ljudi?
https://vojvodinauzivo.rs/mali-uspesno-se-borimo-sa-inflacijom-cene-idu-dole/