Podijeli sa Vukajlijašima

1. kad ce da dosadi vise ljudima da bacaju fore za parizer i sendvic

Zvuči kao nešto što bi sendvičar rekao. Kakav je parizer, botino?

2. Kameni, tim tvojim prljavim narativom se sluze samo oni koji ne zele napredak Srbiji, oni koji bi da ruse umesto da grade, oni koji bi da kradu umesto da ulazu. Takvi i slicni tebi ce videti ubrzo da istina i pravda pobedjuje, bice vam zao ali prekasno

3. Kenjajte vi mejmuni koliko ocete cinjenica je da je korona inflacija odredjen broj ljudi dovela na jos nizu granicu egzistencije i onda se donose ovakve mere.

Cekam nekog da izracuna koliko megatona parizera se moglo kupiti za stadion u zajecaru

4. Čujem samo neko autonomaško kmečanje

5. Ljudi nemaju sta da jedu jbg mnogim bildeima to ne ulazi u glavu kao da bi se nas vucko blamirao sa ovim parizerom tek tako eeee moji bednici

6. Nemaju da jedu samo poneki penzioneri smrdljivci, aka vucicevi simpatizeri uglavnom i ja sam ok sa tim

7. Pa što ne jedu, makar na silu?

8. Ko seje Vučića, žanje parizer.

9. Ok a sto te inflacija pojela 30% boli te kurac fazon poceo si zaradjujes 30% vise pa si iznad situacije ok mejm

10. Da nije bilo vas kovid idijota ne bi dosli na ovo danas

11. Ja sve imucniji i imucniji, ne znam o cemu pricas. Zao mi je sto vlada beda u vojvodini, sucut

12. Jesi bato jak si bio u turskoj preko agencije

13. Pare se lepe za mene, moguce da mi to od vakcine

14. Tursku sasekla inflacija ove god lira pala nekih 30-40% ICO MEJMUN DA SE KURCI JAKO IDE U ZIVOTU

15. Eeeee moja sirotiljo

16. ko je ovde onomad pričao da je sanjao ove usijane vukajlijaške glave?

17. kad ce da dosadi vise ljudima da bacaju fore za parizer i sendvic

Danas sam morao da oteram čoveka u kurac zbog toga. Jbt u stanju smo od bilo čega da napravimo apsolutni krindž za dva dana.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.