Kameni, tim tvojim prljavim narativom se sluze samo oni koji ne zele napredak Srbiji, oni koji bi da ruse umesto da grade, oni koji bi da kradu umesto da ulazu. Takvi i slicni tebi ce videti ubrzo da istina i pravda pobedjuje, bice vam zao ali prekasno
Kenjajte vi mejmuni koliko ocete cinjenica je da je korona inflacija odredjen broj ljudi dovela na jos nizu granicu egzistencije i onda se donose ovakve mere.
Cekam nekog da izracuna koliko megatona parizera se moglo kupiti za stadion u zajecaru
Ne laj
Čujem samo neko autonomaško kmečanje
Ljudi nemaju sta da jedu jbg mnogim bildeima to ne ulazi u glavu kao da bi se nas vucko blamirao sa ovim parizerom tek tako eeee moji bednici
Nemaju da jedu samo poneki penzioneri smrdljivci, aka vucicevi simpatizeri uglavnom i ja sam ok sa tim
Pa što ne jedu, makar na silu?
Ko seje Vučića, žanje parizer.
Ok a sto te inflacija pojela 30% boli te kurac fazon poceo si zaradjujes 30% vise pa si iznad situacije ok mejm
Da nije bilo vas kovid idijota ne bi dosli na ovo danas
Ja sve imucniji i imucniji, ne znam o cemu pricas. Zao mi je sto vlada beda u vojvodini, sucut
Jesi bato jak si bio u turskoj preko agencije
Pare se lepe za mene, moguce da mi to od vakcine
Tursku sasekla inflacija ove god lira pala nekih 30-40% ICO MEJMUN DA SE KURCI JAKO IDE U ZIVOTU
Samo gas kod nas
Eeeee moja sirotiljo
ko je ovde onomad pričao da je sanjao ove usijane vukajlijaške glave?
Danas sam morao da oteram čoveka u kurac zbog toga. Jbt u stanju smo od bilo čega da napravimo apsolutni krindž za dva dana.
U kojoj realnosti žive ovi ljudi?
https://vojvodinauzivo.rs/mali-uspesno-se-borimo-sa-inflacijom-cene-idu-dole/
Zvuči kao nešto što bi sendvičar rekao. Kakav je parizer, botino?