Podijeli sa Vukajlijašima

1. Kod mene u selo da radiš u fabrici za preradu šljive, noć, treću smenu, 5000 izadješ. 500 dindži sat. Na njivu da radiš mislim da je 4-5 iljada i kupe ti doručak, burek i jogurt. u 1-2 ideš kući, ako je vrućina ranije. Ne mogu da nadju ljudi radnike, po Mačvi dovlače guliju s Nepala da beru voće jbt. Ne stvarno, ne mogu da žalim ljude po Beogradu, NS itd. koji gladuju. Šta ćeš u jebenom gradu ako ćeš da gladuješ? Ok da nešto slikaš pišeš stvaraš, pa si krenuo tim putem, ali brate.

2. Jbt u kakvoj kurcini ste svi kolektivno, sta sad penzos od 70 dina treba da ide bere voce i vinograd. Coek je dao zivotni vek za mirnu i sugurnu starost. Ne znaci da nas nece naci ista sudbina

3. Mi vrv nece ni da imamo penzije jednog dana

4. Pa sto nemaju vecu penziju majmuni

5. 500 dindži sat

4.26€

6. 4.26×12×31=1584.72 + tri obroka, dobra ekipa, dosta vitamina d i vreme provedeno u prirodi

7. Cara fura kontru svima, galantni kontrira cari, univerzum je u balansu

8. Eee moj plidu esi osetio ti inflaciju ili je kabrio prodat iz cisto estetskih razloga

9. Ne baš značajno, režije se pokriju laganini, jedem kao trećina šmoklje, ne pijem ne pušim ne drogiram se, nemam ženu decu tako da je još uvijek laganeze

10. 4.26×12×31

radi svaki dan po 12 sati, ukljucujuci i nedelju. fina racunica.

11. Dobra ekipa je tu presudna rekao bih

12. Radi kad je berba, posle kulira celu zimu gleda realiti obezbedio se a ne ko majmun 12 meseci

13. Obj ovi likovi za nadnicu su fazon radim max dva dana podmirim sta moram ostalo imam kuci u praksi tako nekako funkcionise

14. Tebra lozis me ko ja smoklju

Zato ce se nama kameni i celtara vrate kad se dusa zasiti nemanja duse

15. Coek je dao zivotni vek za mirnu i sugurnu starost

To su ljudi 45to 40to godište negde pa malo iznad ili ispod, dakle

- ljudi koji su se klanjali titu
    - ljudi koji su doveli i podržali Slobu
    - trpeli Slobu 10 godina
    - ljudi zbog kojih je (ajde recimo) bačen osiromašeni uranijum po nama, i biće ovde vanje više par vekova
    - ljudi koji 90ih jedva nešto da su i radili, jer je sve negde stalo. Ne svi naravno, ali velik broj svakako
    - ljudi koji su na vlast doveli ovog i drže ga tu evo ima decenija i kusur.

naravno da će na njivama da rade, to je jedino logično.

16. Kućni prijatelj otišao u penziju prošle godine, radio baš dosta težak posao u nezdravim uslovima 40 godina. Ljucki odradio životni vek, svaka mu čast. Penzija medjutim ispod 30.000 i mora da se jebava po njivi da to malo digne na neki razumniji nivo. E sad

socijala je 12 ili 14.000. Po toj nekoj računici, umesto da radim 40 godina bolje da odem na socijalu, sačuvam zdravlje i odradim nedelju dana mesečno za nekih 30 godina, taman sam negde na tom nivou. Solidna sirotinjska spika ovo btw.

17. 4.26×12×31

Zašto samo 12 sati dnevno, lenčuge, zato i jesmo de jesmo.

18. - ljudi koji su se klanjali titu
    - ljudi koji su doveli i podržali Slobu
    - trpeli Slobu 10 godina
    - ljudi zbog kojih je (ajde recimo) bačen osiromašeni uranijum po nama, i biće ovde vanje više par vekova
    - ljudi koji 90ih jedva nešto da su i radili, jer je sve negde stalo. Ne svi naravno, ali velik broj svakako
    - ljudi koji su na vlast doveli ovog i drže ga tu evo ima decenija i kusur.

I jos im vucko da jevtinije parizer ua

Ne obj, ovako mozes generalizovati sve. Nie korektno

19. па цене и иду доле ал за динар два три хахаха

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.