Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to?
Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to
јбт шпијунирали новинару телефон, не серииии друже уопште викиликс није објављивао фајлове шпијунских програма пре 160 година аууууууууууу какав документарац кадар невера може један оскар за ово
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
мислите да је ово лоше стање у земљи нее кошмар тек почиње
Ne znam bukv ko se pravi lud u celoj ovoj prici al da su odvalili narod msm da je ovo najveci pritisak od 90ih
To samo sirotinju brt
Bukv mejm
Sta danas rucavate
Hahahhahahahhahahahaha
Dizel 209 benz 192
Dodati “mejm” u carin intersleng rečnik na onoj stranici
Brt sipao za 3000 malopre i uglavnom popuni tri crtice na meracu, sad dve, e to me nervira
ladno sam sanjao da je cara pretio da će da me bije.
Eo sad pogledao intersleng kameni uvrstio 'jebo me novax' a nikom nie ni prijavio mejm
Dizel 209 benz 192
Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to?
Evolucija bumera supam uvek za soma u milenijalca bi lajk ja sipam za tri soma mejm
Jesam
Nisam video sry
https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3846#post_4181287
Pretpostavljam da dizel pokreće nekih 70% motornih vozila u srbiji, stoga više para od akciza u nečijoj kasi
vredi, dobar https://www.youtube.com/watch?v=lfOgm1IcBd0
хахаехаехахаххаха сиротињска спика телеграф коментар
јбт шпијунирали новинару телефон, не серииии друже уопште викиликс није објављивао фајлове шпијунских програма пре 160 година аууууууууууу какав документарац кадар невера може један оскар за ово
inace obezbedjenje hila sa onog klipa iz saja