Podijeli sa Vukajlijašima

1. мислите да је ово лоше стање у земљи нее кошмар тек почиње

2. Ne znam bukv ko se pravi lud u celoj ovoj prici al da su odvalili narod msm da je ovo najveci pritisak od 90ih

3. Hahahhahahahhahahahaha

4. Dodati “mejm” u carin intersleng rečnik na onoj stranici

5. Brt sipao za 3000 malopre i uglavnom popuni tri crtice na meracu, sad dve, e to me nervira

6. ladno sam sanjao da je cara pretio da će da me bije.

7. Eo sad pogledao intersleng kameni uvrstio 'jebo me novax' a nikom nie ni prijavio mejm

8. Сталкep
    Dizel 209 benz 192

Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to?

9. Brt sipao za 3000 malopre i uglavnom popuni tri crtice na meracu, sad dve, e to me nervira

Evolucija bumera supam uvek za soma u milenijalca bi lajk ja sipam za tri soma mejm

10. Eo sad pogledao intersleng kameni uvrstio 'jebo me novax' a nikom nie ni prijavio mejm

Jesam

11. https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3846#post_4181287

Pretpostavljam da dizel pokreće nekih 70% motornih vozila u srbiji, stoga više para od akciza u nečijoj kasi

12. Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to

хахаехаехахаххаха сиротињска спика телеграф коментар

13. јбт шпијунирали новинару телефон, не серииии друже уопште викиликс није објављивао фајлове шпијунских програма пре 160 година аууууууууууу какав документарац кадар невера може један оскар за ово

14. inace obezbedjenje hila sa onog klipa iz saja

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.