Prijava

мислите да је ово лоше стање у земљи нее кошмар тек почиње

Ne znam bukv ko se pravi lud u celoj ovoj prici al da su odvalili narod msm da je ovo najveci pritisak od 90ih

Hahahhahahahhahahahaha

Dodati “mejm” u carin intersleng rečnik na onoj stranici

Brt sipao za 3000 malopre i uglavnom popuni tri crtice na meracu, sad dve, e to me nervira

ladno sam sanjao da je cara pretio da će da me bije.

Eo sad pogledao intersleng kameni uvrstio 'jebo me novax' a nikom nie ni prijavio mejm

Сталкep
Dizel 209 benz 192

Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to?

Brt sipao za 3000 malopre i uglavnom popuni tri crtice na meracu, sad dve, e to me nervira

Evolucija bumera supam uvek za soma u milenijalca bi lajk ja sipam za tri soma mejm

Eo sad pogledao intersleng kameni uvrstio 'jebo me novax' a nikom nie ni prijavio mejm

Jesam

https://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=3846#post_4181287

Pretpostavljam da dizel pokreće nekih 70% motornih vozila u srbiji, stoga više para od akciza u nečijoj kasi

Kod Vučka još uvek dizel skuplji od benzina, a Rusi najveći proizvođač dizela u ovom delu sveta, a Gazprom kod nas, a Rusi naša braća, a Putin brani pravoslavlje... Kako to

хахаехаехахаххаха сиротињска спика телеграф коментар

јбт шпијунирали новинару телефон, не серииии друже уопште викиликс није објављивао фајлове шпијунских програма пре 160 година аууууууууууу какав документарац кадар невера може један оскар за ово

inace obezbedjenje hila sa onog klipa iz saja