Prijava

haha gde ćeš cipele na odelo moj Jovo

mada obj prvo gde sam to video jeste kod starijih dingospowa gde zbog anatomskih razloga nose prilagodljivu obuću onda se javio šanerluk kao na primeru

ajde stavim malo dđemper i patike ide to dan danas

Patike na odelo ili pantalone uopšte su ok jedino ako idete na poduže šetnje po gradu boru, inače za prebiti

Nisu problem patike nego one šugave male, kabriolet čarape.. Za koji sveti q.. ono služi?
Ako nisu do kolena, ne treba ni da se nose uopšte

bate mora da se vidi clanak on nesto simbolise bukv

Za koji sveti q.. ono služi

Čisto da ne oblačiš patike na bose noge i razvijaš gljivice i smrad, uzmeš lagane kabrio čarapice i vozi

znaci kao kod gaca, nosis da ne useravas i ne zapisavas pantalone iznutra

Đe nam je jovor, da nije otišao na

M I T I N G
I
T
I
N
G

Možda piše poduži post pa se udubio

Ma jok, aplaudira na mitingu

Aplaudira drasku i ja bi isao da sam ranije znao

Nisam išao na miting, gledao sam na TV-u.
Podržavam zaštitu nacionalnih interesa i kad god je Republika Srpska stvarno ugrožena to bih podržao.
U ovom slučaju, mislim da nacionalni interes nije ugrožen (jer ta rezolucija ne može nauditi Republici Srpskoj, ona je priznata i zagarantovana Dejtonom, iza nje stoje potpisnice Dejtona, i bez obzira na to kako se jedan konkretni događaj kvalifikuje, ne može se prišiti etiketa ni srpskom narodu ni Republici Srpskoj kao takvoj...).

Rezolucija je možda dobronamjerna, jer svakao žrtve imaju pravo da se to ne zaboravi i da se na neki način obilježava, ali nažalost rezolucija ne doprinosi pomirenju, a i ovaj miting potencijalno može da izazove povećanje tenzija što po meni treba izbjeći...

Tako da, po meni bolje raditi na nekom razvoju, saradnji i smirivanju tenzija nego ulaziti u prepucavanja oko nekog događaja o kome sud može dati samo istorija nakon duže distance, a ni mi, kao ni Bošnjaci, ne možemo o tome nepristrasno suditi, jer svako gleda šta njemu odgovara.

Osim toga, nisam kvalifikovan da donosim sud o tome kako neki događaj da se kvalifikuje kad: a) nemam ja lično o tome podataka; b) nisam pravno potkovan da o tome sudim; c) samim tim što sam Srbin, pristrasan sam, kao što su i Bošnjaci pristrasni.

Jovo slikaj se sa Dodikom i Draškom

Plidu ne misli da je bio genocid iz tog razloga smatra da je ovaj skup bio suvisan

Dodik, dok iza njega stoji Ana Brnabić: "Ne želim u pedersku Europsku uniju"

lolcina

Bilo je stvarno par izjava koje su transfer blama...
Nije Dodik to izjavio nego neko od ovih na početku... i još rekao kao šteta što se Putin nije obračunao sa svim nacistima, a ne samo u Ukrajini, i onda to za pedere rekao, i ja sam isto pomislio kako Ana iza to mora slušat...

I jedan rekao za Lagumdžiju da je "muslimančina"... pa brate ako se borite za neko dostojanstvo, protiv nekih epiteta, nemojte vrijeđati ljude. Mislim bolje da je rekao ona kretenčina, ako ga već mrzi, a ne muslimančina, jer je to vrijeđanje na nacionalnoj osnovi.

tacno sam pomislio da je ustaska podmetacina, takav naslov bio na indexu

Spakovace se taj genocid, samo lagano. Ne znam samo koja je poenta federacije bih da osudi sugradjane za nesto sta nisu ucinili i posle fazon da srecno i dugo zive u istoj drzavi.