Podijeli sa Vukajlijašima

1. Šteta što mi nemamo neki portal kao klix ili index gde se kao u izengardu iz onog blata izvlače urukhai (komentari)

2. Caro usetao si u mordor bukv i cudis se, za klix komentar ti je cas posla profil napraviti, zamisli cega sve tu ima cak i vaših botova lol a i mediji ocekuju da ce na tome skupiti klikove jer bi ovo njegovo gostovanje na nekom tvu u srbiju ostalo nepoznato nama preko drine da nema ovih medija koji su u tome vidjeli dobru priliku za loženje imbecila

ma znam plidu al i ti si podlegao toj mantri napadajuci Titovog pajsad unuka koji to nije lol (ko si ti da kazed da je niko i nista biti neciji (tiletov) unuk eeeeej)

3. Jebac misli

Vidiš kako si se već u startu zajebao

4. pa sta si mi tu onda ogrnuo plidua kaputićem kao da je bosonog medj carama i vuzijima lol

5. okej caro priznajem mozda sam malo burnije reagovao ali ne zbog njegovog misljenja kao takvog nego zbog pozicije iz koje govori (jel znate vi ko sam ja, sacu da saljem pisma dedinim drugarima) sto bi reko jedan gospodin davno;

who is you

6. ok pliduu, prihvatio bih objasnjenje da nije bilo na zadatu temu. Zato smatram da je triger na drugom mestu (ne smem reci od jebaca) iako je tacno sustinski ovo za lik i delo!!! Bukv kontekst je problematican.

(zasto bas sada na tiletovog unuka gde je bio kad je bio niko)

7. sace setio kacam savičeviča pitao za selfi, jeli dejo jel modz jedan selfi, kaze deja a viiii samo bi se slikali, reko dejo ne slikamo se mi sa svakim. Kaze meni deja: E TA TI JE DOBRA

bukv stvar mentaliteta jbg

8. Reko sam ti davno caro, nemoj citati komentare izgubicu rispekt

9. ma jok plidu, ovu vest video na nekom nasem cenzurisanom drugosrpskom portalu al preneto sa pajsad klixa

10. sve je reseno za dzvalju da je sciptar

On uzima u zaštitu Angelinu Vučić, majku predsednika, koju je kao koleginicu, kaže, upoznao tek polovinom osamdesetih u Beogradu. Uostalom, Musliu se u Beogradu obreo tek dve godine pošto je Aleksandar Vučić rođen.

https://www.ozonpress.net/wp-content/uploads/2023/11/vucic_musliu.jpg

radio sa kevom
    https://vreme.com/vesti/fahri-musliu-rekli-su-mi-da-vucic-nema-vremena-za-mene/

tojeto
    https://pbs.twimg.com/media/Empbn7kXcAUPQcy?format=jpg&name=small

drugo koleno be like:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS73rcpl4_aM8f84oDB69BwgYHikDa3su_-I4TTkvMBgA&s

11. Hahaha caro dobra profilna

12. Druze Joška, mi ti se kunemo
    mi ti se kunemo
    u Evropu skupa mi idemo
    skupa mi idemo

Globalna je dosla kriza
    svi kukaju da nemaju pare
    bilo nam je nekad lijepo
    dok smo bili komunjare

Imali smo nasu Jugu
    od Triglava do Vardara
    gdje ste sada, hej jarani
    dosao je Che Guevara

Rasuli se svud po svijetu
    od Aljaske do Japana
    od Sibira do Brazila
    najlijepsa je Juga bila

Korupcija na sve strane
    penzioneri nemaju hrane
    dole nasi foteljasi
    vi ste pravi mafijasi

Nema vise druga Joške
    Goli Otok da otvori
    na njemu bi odmarali
    ovi nasi direktori

Svi idemo u Evropu
    i proslost nas ne zanima
    jer uvijek su na Balkanu
    dobre trebe, dobra klima

13. Hristos vaskrse drugari, neka je na radost, zdravlje i spasenje.

14. voisitinu voskrese svim jugoslovenima i evropejcima, i normalnima ofc

15. Svim pravoslavnim (a i onima koji se u dubini svoje duše već generacijski tako osećaju tko nas rastavi) članovima sajta želim Srećan Uskrs Hristos Vaskrs

16. Vaistinu vasrkse pozdrav braco ziveo partizan

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.