капирам да смо ми једина земља у јевропи коју смарају са овим рудницима копањима и тако то
елем, Julian Assange can appeal extradition to the US, UK court rules
тое она пресуда ваљда која се чека од марта мислим да су то добре вести не могу да преводим ово сад мрзи ме нити знам енглески толико
видим и да смо се дотакли смрти иранском преседника јок уопште није убивен само ме занима зашто и он и онај словак
i klix ti stavio tehnički kvar pod "", izrael se prvi javio kako "nije"
evo sta al dzazira kae
Međutim, Al-Samadi nije isključio mogućnost tehničkog kvara koji je doveo do pada helikoptera ili problem sa sistemom za gorivo, ali nije odbacio ni mogućnost sabotaže.
Za sad sam na 50:50 dal je tehnicki kvar ili neka spletka izraelska, prvo ne iskljucujem zato sto je generalno helikopter nesigurno prevozno sredstvo ali sve smrdi na ubistvo
Za sad sam na 50:50 dal je tehnicki kvar ili neka spletka izraelska, prvo ne iskljucujem zato sto je generalno helikopter nesigurno prevozno sredstvo ali sve smrdi na ubistvo
rekose da leteli kroz neku bas gustu maglu, sto je za helikopter poprilicno zajebano cim nesto i najmanje podje naopako. ne treba puno.
pa može i smrdin tupko
nasi eVrOpsKi partneri
https://n1info.rs/zeleni-kutak/sporazum-eu-i-srbije-oko-litijuma/
капирам да смо ми једина земља у јевропи коју смарају са овим рудницима копањима и тако то
елем, Julian Assange can appeal extradition to the US, UK court rules
тое она пресуда ваљда која се чека од марта мислим да су то добре вести не могу да преводим ово сад мрзи ме нити знам енглески толико
видим и да смо се дотакли смрти иранском преседника јок уопште није убивен само ме занима зашто и он и онај словак
наравно појаве се селтик неки и плиду да смарају цару дал може да препозна је л лик шиптар или хрват по слици и тако затрпају 6 страна
pa dobro kvare se helikopteri sta tu nije jasno
mene vise iznenadjuje plidu lvl potresenosti
како се обами и клинтону нису покварили хехе
kmecao bi pliduu danima da neko od satanista strada
Ima sorosu da ide nasaranu cvece da nosi
627 пута сам ти јебо матер ракпедеру
наравно појаве се селтик неки и плиду да смарају цару дал може да препозна је л лик шиптар или хрват по слици и тако затрпају 6 страна
Ko zloupotrijebi moj nik, snaći će ga druidske vatre.
О не само не друидске ватре, џедаји браните ме!
https://ibb.co/fQXDmN5
gotovo je
Da zahvalis tom moderatoru, eo ide leto suknjice zenske klabing kabrio more, time se bavi a ne nekim psedonaukama i baljezgarijama gomile jadnika
Ovo odozgo
Idi juri ribe malo i vratićeš nam se preporođen
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/otkriven-uzrok-helikopterske-nesrece-u-kojoj-je-stradao-predsjednik-irana/240520193
Sta je ovo Caro jebemu
i klix ti stavio tehnički kvar pod "", izrael se prvi javio kako "nije"
evo sta al dzazira kae
moooooj pliduu
nasao sam ko je pliduu na klixu
prije 4 minuta
Džaba vam pisati kada prepametni Bošnjo zna da su ga likvidirali.
rekose da leteli kroz neku bas gustu maglu, sto je za helikopter poprilicno zajebano cim nesto i najmanje podje naopako. ne treba puno.