Podijeli sa Vukajlijašima

1. haha, pa sta ce im bolji pajac od ovog

2. трамп има из бајбокане да победи а онда ће овим судијама демократама болесницима јебати све живо и мртво 5 колена уназад

3. Morace trampaleo u tvorza lopina jedna jebo kurvu za pare amerika zemlja postenih ljudih demokrata

4. хахахха ал може се кандидује из затвора опуштено ионако води по свим проценама колко сам чуо ХД аће бити крађе биће весело

5. gde, u americi da se kradu izbori pa da li si ti normalan prijatelju

6. kulturalno ih je obogatio

7. Ovo se nešto izgleda povećava u zadnje vrijeme, nije prije bilo ovoliko. Bojim se da nije koordinisano, možda se sprema neko sranje. Ne miriše mi ovo na dobro.

8. sleeper agenti dobili MK ultra signale

počelo je...

9. signale

Окидаче каже се

10. Eh sto mi lepo sto zivim u zemlji gde se islam smatra sektom

11. A u Slovačkoj mrtvoj moj hezno, sjecas se kad si onomad osuo paljbu po Slovakiji, nisi razmisljao o tome

12. Hezno kad god se loguje ovdje dozivi neku amneziju, zaboravi šta je s kim pričao, sve iznova kreće kao u onoj seriji Severance

13. kad nece vodi dnevnik (svesku) sa dogadjajima saita

14. Realno plidustanci mogu da budu ponosni što su prethodnica islama po pitanju soc razvitka i kulturnih shvatanja, ovi ostali baš ubrzano rade na svom istrebljenju

Pa de na švabe da udare jebogati ako neko ne treba da se povampiri to su oni

15. Bukvalno svaki ovaj napad dodeljuje Nejtanahuu bon za dodatnih besplatnih 10k “kolateralnih” žrtava, a švabe stradaju, mislim da jevreji kolektivno orgazmiraju sad

16. HAHAHAHA usta vas jebem

meni je u Slovačkoj bilo fino ona 3 meseca bilo žurki piva hrane pičaka realno vrh. al ne bih živio tamo nikad

17. To ja pricam, pliduANCI totalno moderni muslimANCI, i opet nas bata sale svrstava u isti koš, vidiš ti to jebach

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.