Podijeli sa Vukajlijašima

  1. izdrži бебо

    lubi brat triput u obraz

  2. omg kakva je to depra sad snime jebo ga ti

  3. ја мислио ставио мајкла аквина

  4. шта има везе важно је да је ђовак хрват

  5. pa znali smo to za gjokaja

  6. jovo el te ima na drustvenim mrezama?

  7. kako sto, bukv saucestvujes

    el planiras gasis to

  8. Pa kad da studira kad svakog semestra izrodi po jedno dete

  9. pa jeste vrednije to od tamo neke diplome

  10. pa jeste vrednije to od tamo neke diplome

    Hoces reci da je rađanje dece vaznije od diplome????

  11. takoe pliduu gde je problena

  12. Nemoj da te cuju mlade feministkinje

  13. E bez zajebancije sad, postaviću jedno pitanje pa ujutru odgovorite ili ne morate nikako ali me K O P K A (jovorisanje alert)

    Često se provlači to da je rađanje djece iznad svega, iznad karijere, ciljeva pa i tebe samog kao uvijek stoji to da će doći taj neizbježni period za dobijanje djece pa ti vidi kako ćeš svoj život rasporediti do tridesete ali onda dijete mora doći!! Krenu roditelji tetke babe svi da zapitkuju za novosti kod mladog bračnog para.. i ja se pitam zašto je to tako?

    Vidi ja sam mlad i ne kapiram to uopšte, ne vidim zašto bi trebao da imam djecu niti me to požuruje, ne stvara mi apsolutno nikakav pritisak kao npr sto mi je stvaralo zavrsavanje skole ili sto bi mi možda trebala stvarati ženidba (to sam u fazonu da mogu naći lako pa ne jurim) ali djeca, brate zašto se to podrazumjeva? Dal to dođe neki period u životu kad se osjećaš neispunjenim ako nemaš nekog malog tebe kraj sebe, dal se probudi neka potreba da s nekim stvaraš djecu ili je to prosto nametnuto kao “ko će da se brine o tebi kad ostariš, kako si sebičan zamisli da su tvoji roditelji tako razmišljali, na mladima svijet ostaje” - jer mene za sve te kritike zaboli kurac ono gledao sam kako se djeca ostavljaju roditelje u domove kao da su šugavi kerovi da im ne bi remetili mir u novoj porodici, kako ne obiđu sutra ni grob tim starima, kako ih smatraju svi za teret od rane mladosti pa već u dvadesetim gledaju da se odsele što prije i ne posjećuju ih.. i nešto tako meni treba da bude neki prioritet, za koji kurac ?

"Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega."

Psiholog | 20. Februar 2011.