Podijeli sa Vukajlijašima

  1. идем у бг као истакнути батинаш снса да разбијем протесте кад аматери не знају шта је добро за србију има их научимо силом

  2. eo i bakic baca jugoslovensku demagogiju u ns

    https://www.youtube.com/watch?v=9UoYOxurpz4

  3. 1 од 11 милиона какви су ово ретарди сад фантомска нека организација

  4. srbi su nekad imali muda mladi momci su išli na proteste sad žene s pištaljkama ništa postići nećete

  5. 1 od 11 meleona tu spadaju i henzoi, jovori i grad cikago

  6. Napio sam se juče od orahovače, potpuno neplanski - popio pola litre do nekih 2 popodne (nikad ne pijem preko dana) i evo i dalje ne mogu da dođem sebi, bukvalno sam se otrovao. Ništa mučnina, mamurluk i to, već mi je puls otišao na stotku i nije hteo da se spusti do danas prepodne, jako sam se čudno osećao. Sinoć me uhvatila zebnja na pomisao da ću možda morati da pozovem hitnu, nije mi bilo svejedno. Ne napijajte se nikada od tih stvari, travarice, likeri i ostalo, nije dobro.

  7. hahahaha melk vrlo neiskusno

    meni su najgori mamurluci bili od rakije i onda mi dođu ovi stariji sa pričom kako od rakije nema mamurluka. mani me bre... to kao onaj mim, averedž srb koju god rakiju da proba viče UU DOBRA a u stvari nema pojma

  8. melke trebo si to mesati sa pivom pravis gluposti bar bi dobio prolive ne bi imo te frke sa povisenim pritiskom

  9. brate orahovaca koliko tu ima secera na litri jedno 500g

  10. па што си попио литар ораховаче мајмуне
    скечовање на страну јбт ко пије литар ракије и тих јаких алкохола тај је дебил болесник индијанац

  11. Haha pricali su stari da se od oraha mozes osamutiti i bez da rakiju pravis, uz neku vecu kolicinu ošamutiš se dobro

  12. pajz ovo

    Sastojci:
    40 mladih zelenih oraha
    1 l rakije (najbolje loza, a moža i jabukovača, šljivovica)
    1 kg šećera (ili med)

    znaci rakija vs secer 1:1

    brate popio si 500g secera u te pola litre likera, nije cudo sto ti skocio pritisak

  13. stori tajm ja i kum mi 2020. jedri u punoj snazi puni para (30e između obojice) izlazimo u lokalni pab (kafanu) u kom je čašica domaće jabuke bila 60 centi. srećna vremena. i mi nalivaj nalivaj kao junci, u suštini kraja večeri se ni ne sećam ali se zato sećam povraćanja do sutradan u 6 popodne. rekli su nam da smo im popili svu domaću i da su nam na kraju sipali takovo jabukovaču... i posle me neko pita zašto sam prestao da pijem, hvala Bogu pa više nisam toliki debil.

  14. Meni ta orahovača nekako masna kad se pije, ko zejtin. Kao kad izvadiš običnu neku rakiju iz ledene komore frižidera, samo ova i na sobnoj temp masno i gusto nekako.
    Masnjikavo, slatkasto, jako, neka hvala

  15. od tih brlja varijanti priznajem samo pelin & pivo kombo

  16. Ovu sam sa medom mislim pravio za sebe, koliko se sećam, kako god nestvarno je dobro ispala, a i ako je bila sa šećerom manje sam stavio svakako, toliko šećera je ludost. Jbg pekao kajsiju juče, završio sa njom, i ono, popio orahovaču jednu uz kafu, pa još jednu...I ode nekih 6dl jbg. Šok za organizam sigurno jer ko zna čega ima sve u njoj.

    Od travarice sam se jednom napio bio, i ista stvar bukvalno - 3-4dl popio i šlogirao se bukvalno, dan i po mi trebao da se povratim.

  17. ја хвала богу ни не пијем толико омиришем неки вињау и не буде ми добро дали сам гејлорд

  18. Meni ta orahovača nekako masna kad se pije

    Zavisi kako je naprave, ja je ne pravim sa kafom već sa cimetom, + karanfilići, narandža, limun, med umesto šećera, ako ima sunca koliko treba i odstoji u podrumu mesec dana, bude vrhunska, lek bukvalno. Jako dobra za štitnu, želudac itd. ali ne da se napiješ ko magarac.

    samo pelin & pivo kombo

    Od pelina se napio triput, i po pravilu se jako loše završavalo - poslednji put sam bukvalno povraćao žuč, mislio sam da je to nemoguće. Neću ga pomirisati više u životu.

  19. meni su najgori mamurluci bili od rakije

    Pre tri godine ženio kuma, i sašijem litar i nešto kajsije na svadbi, završim na nekoj gajbi, popijem još 2-3 rakije i odem na Marka Nastića (LOL), sutra bio malko mamuran al ništa posebno. Jbg kad piješ ceo dan i kad si na nogama onda je drugačije + je kajsija bila prava domaća vrhunska itd. Nevolja je što ljudi krljaju šećer ko nenormalni i mešaju sve to sa ringlovom i jabukom kad peku, i onda je to sranje jedno veliko i ne može biti dobro. Industrijske rakije su krš živi, čak i takovo viljamovka više ne valja.

  20. A I MORA DOBRO DA SE MEZI

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.