Podijeli sa Vukajlijašima

1. Лололо, мада откад италијанси ганци причају шпански?

2. pa gde druga javno da ofiraš, nikakav si čovjek

Presmešno je, a i već se širi Fejzbukom lololol.

3. нем звучнике, не мог провалим, а коментаре нисам још гледо

4. Не гледам коментаре зато слушке имам.. мада ганци ко ганци, нејебитно.

5. Mi napili našeg debelog druga prvi put.

ахахаха смејем се ко кретен већ пет минута

6. Mi napili našeg debelog druga prvi put.

Ima i u HD-u.

Ova prva izjava je još i OK, ali pazi dodatni udarac u drugoj... jeste ga i zigovali? :)

7. хахахах Манчо

8. Hahahahah Brus nismo.

9. jeste li ga kupali?

10. E jebiga, propustili ste priliku dok je obeznanjen :)

Kako vam je samo palo na pamet da snimak još i u HD objavite nikad mi neće biti jasno. :))

11. Mi pokušali da ga podignemo da ga nosimo kući ali ima 120 kila pa je prespavao tamo do 8 ujutru lolol.

Evo šta nam je napisao:

Pijanstvo u kratkim crtama: pola sata bleja, 15 sati povracanje, buncanje, tremor i isparavanje.

12. Ima poster EKV na zidu, aj ga tovarimo!

13. A Brus, zatvoren je video, mogu da vide samo ljudi sa linkom, a ortak kod kojeg je bila žurka je dobio aparat na poklon pa mu bilo zabavno valjda.

14. I izgleda da su portugalski cigani

15. A Brus, zatvoren je video, mogu da vide samo ljudi sa linkom, a ortak kod kojeg je bila žurka je dobio aparat na poklon pa mu bilo zabavno valjda.

Ne kontaš me, nije problem objavljivanje videa nego TRUD da se digne i u tom nivou kvaliteta, toliki trol me fascinira :)

16. Nešto novo, kaverasto od mene, po želji žena.

Danas nisam besna metalika.

https://www.youtube.com/watch?v=qcMkXEEebt0

17. Kapiram šta si mislio ali kažem ti, dečku bilo zabavno da montira video i kad je već toliki trud uložio u sve zašto ne i u HD-u lolol.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.