Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hahaha ja čitam temu otpozadi, ide post o kornjači i ne mogu da skapiram zašto kornjača pokušava da skrene pažnju na sebe
ahhahah a jbg bolje da se skoncentrisem na kornjacu nego da joj opet pricam o tome kako sam razmislio da necu da se zenim i to
Kapiram da je i ona mislila da je bolje xd
Je l ste u kontaktu sada?
Reci da jeste pls
nismo,brate...zadnji put kad sam je ISKARAO zadnji dan kad je ostala tamo tog leta,video sam je narednih leta nekad opet pozdravimo se i to,nismo mi u losim odnosima i drami i to
Pa to je lepo.
Šomi23 je isto bio veren, živeli zajedno idd i nubara ostavi laptop otvoren i ode iz stana i djevojka mu uzme da čita dopisivanje sa Lemajom i raskine veridbu haha
Som nije obrisao
hahahah zamisli ga kako joj objasnjava onako da je zajebancija
Ollanik odrasti vec jednom mnogo si majke mi neozbiljan.Nebi imao tolko vreme razmisljas od kornjace i previse lepe picke da radis za platu od 16000 din i da te jos uz to doma roditelji gledaju kao da si promasaj i bacena investicija jer nisi mogo s diplomom ekonomskog nadjes poso.Somi ce kad tad mozda i kljuc da ostavi u kola i otkljucana vrata pa ce mu ukradu kola i cvrc milojke.A znas sta od probiraca nema ni jebaca tako da ja neprobiram mnogo sto se tice izgleda.
ne mozes ti jebati
nesiguran si
Ole, brate, kako si ti stigao od price da si zamalo ispao glup, pa se ozenio do price o kornjacama beguncima da me jebes ako mi je jasno :-)
hahah jeste jak prelaz nagli...tad sam tamo drzao u dvoristu kornjacu koja mi je bezala
Gledam neke hotele za sofiji za novu godinu i naletim na ovo ahhaahah pa kome je palo na pamet da napravi bolnicke sobe od hotela ahahahahaha jebeni bugari.
https://www.hotels.com/ho530428/?cur=EUR&locale=en_IE&mpa=55.04&mpb=4.96&mpc=1.20&mpd=EUR&mpe=1509953074&mph=0&pos=HCOM_EMEA&q-check-in=2017-12-30&q-check-out=2018-01-01&q-room-0-adults=2&q-room-0-child-0-age=1&q-room-0-children=1&q-rooms=1&rateplanid=205425585&rffrid=mdp.hcom.RS.011.387.02.42&trv_curr=EUR&trv_dp=30&wapa4=530428
mogao bi da zakljucas sva vrata u ovom hotelu i stavis kornjacu na zadnji sprat i ona bi i dalje nasla nacin da pobegne
Živi brzo, umri mlad. E one ne žive brzo. Hehe
ima neka meduza sto nikada ne umire i zivece bez prekida dok okean zivi fazon
https://www.youtube.com/watch?v=PFLSqvFO_Aw
Nadam se da mene moja nece da ostavi zbog ceta sa Malom Srnom
EDIT: Neznom Srnom
Ahahhahaha volim ove autobiografske postove