Podijeli sa Vukajlijašima

1. i to sto kazes reme..brzina ubija

2. Imas to tebra po celom svetu. To su ti prefabrikovani hoteli, sve je gips, staklo i plastika. Bukvalno kao jebene lego kocke. 50 majstora zbudzi za mesec-dva. Sluzi da prespava studentarija i sirotinja dan dva i ode dalje. Nije za duze blejanje. Imas onaj klip sto Kinez gradi hotel za 10 dana ili tako nesto, e ta prica. Najveci lanac takvih hotela je engleski Travelodge. Jednom sam odseo u tom sranju jer me je firma tamo poslala, pa se govnari bankarski stekali na smestaju. Dve nedelje sam pizdeo jebeno.

3. ahahah ja sam onda pogresno skapirao sta je hteo reci atomski mis

moje recenice koje pisem na forumu znaju biti cudne formacije ljuto,ali barem na kljucnim recima nekako jasnije je,a ovakvu formaciju recenice nisam bas skapirao

Nebi imao tolko vreme razmisljas od kornjace

4. od kornjace brate

5. meni je ovo ok.cak i bolja soba od one u kojoj sam bio u jednom hotelu u holandiji a prenociste kostalo 70e ovde 55. tilmo pravi si snob samo pricas o avionima, putovanjima, hotelima.ja idem tu i tu imam to i to.aj bezi u kurac.

6. Snob koji ide u sofiju hahah

7. pa sta ces tamo onda ako mislis lose o sofiji, samo eto da odes negde da kazes da si bio preko za novu a to je snobovski

8. Ne mislim lose o sofiji.

9. kako je jedan clark priznat muzicar englez posvetio pesmu beogradu na poslednjem albumu-back to belgrade-doduse to jeste dark ambient album hahaha ali eto takva licnost da posveti pesmu beogradu, ne omalovazava.nije samota biti siromasan..ok ako ne mrzis sofiju ali ako si patriota bolje idi u bg da tvoje pare ostanu u zemlji

10. lab presirotinjska dzivdzivan spika 10/10

11. tacnije negde na kraju oklopa,ps xdddddddddddd

12. ajde sa mnom na kraj oklopa ovih dana :DDD

13. kapiras na KRAJU oklopa

14. u kraju oklopa belja :D

15. Brt, ako već ideš neđe, lepši ti Krakov i bilo šta slično, a čak ni cena nije nešto različita. Ladno razmišljaš da dočekaš novu s bugarima lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.