Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pored bugara i mi izgledamo kultivisano.donekle
Pa to je lepo.
Šomi23 je isto bio veren, živeli zajedno idd i nubara ostavi laptop otvoren i ode iz stana i djevojka mu uzme da čita dopisivanje sa Lemajom i raskine veridbu haha
Som nije obrisao
а зајебаваш да је ово реална прича хахахах
Šta znači biti beogradski frajer? To je jedna kategorija koja je nekako gotovo izčezla u pojmovniku naših sugrađana poslednjih tridesetak godina. Nije ni čudo usled silne provincijalizacije našeg stanovništva, migriranja u svet brižljivo odgajanih Beograđana, marginalizma i svakog drugog izbleđivanja vrednosti i značaja naše zajednice, bilo državne, bilo društvene. Naime, beogradski frajer nosi povišenu dozu muškosti u sebi i samim tim seksualne privlačnosti, pa i svake druge magnetizirajuće sile. Kao i svaki drugi ljubavnik i beogradski frajer je stalno u potrazi za dobrom "ribom". Tipično je da se beogradske dobre ribe "lože" i "pale" na frajere. Seljak ili ljakse ne može biti frajer. To je nešto što je kao visoki bedem u decenijama nakon drugog svetskog rata čuvalo Beograđane od invazije ruralne Srbije i drugih njima srodnih poluprimitivnih plemena. Dakle, beogradski frajer se nikada neće deklarisati kao Srbin, odnosno u prvi plan stavljati svoje etničko ili etnološko, genetsko, geografsko ili ma koje drugo poreklo. Njemu je dovoljno da se identifikuje sa činjenicom da je frajer i da je iz Beograda. Naravno, da su beogradski frajeri pomalo uobraženi i nadmeni. Vole da te spuste. Igraju malo grublje. Ne nose opanke. Gledaju te s dozom prezira. To je upravo jer poznaju teren na kojem se nalaze. U Beogradu gde vetrovi duvaju otvoreno i direktno važno je biti čvrst, a to znači kul. Imati stila. Ne otkrivati previše karte, ne pokazivati svoje emocije. Dok svi mlate glavama, stajati mirno. Onda se neko zagleda, pa kaže: "Al je ovaj faca." Beogradski frajer je neko ko će surovo da "kašira škart" kada su u pitanju "raspadi" (neatraktivne devojke) ili "ljopci" (nedovoljno kultivisani tipovi). On će uživati samo sa sebi sličnima. Beogradski frajer je uglavnom predstavnik srednje građanske ili više klase, odnosno elite. Ima ih u svim kulturnim sferama, sportskim, pa i u naučnim. Nekada su doktori bili recimo jako "zgodni" i dobri frajeri. Dakle, BG frajer ima obrazovanje, harizmu, kulturu, prihvatljivu dozu narcizma, duh i humor koji se mnogima možda ponekad mogu činiti odbojnim. Taj humor je oružje protiv seljaka i ne-bg ne-frajera ili loših riba. Nekada BG FRAJERI su znali tu igru, a BG CICE su je poštovale. Ranije, loša riba nije mogla, a ni smela da kaže nešto loše BG FRAJERU. "Nije mogla ni da mu prismrdi." On bi je odmah "otkačio". BG FRAJERI su nekada furali tako brzo i jurili tako žestoko da bi nemoćne cice nedorasle tom kalibru samo uzdisale dok bi iza njih se kovitlala prašina. Frajer, to je institucija važnija od skupštine ili UN. Frajera je danas u Bg malo, a "frajerizmi" su retkost. Kada pogledate našu javnu scenu i ljude koji dominiraju ovim društvom, shvatite da među njima ima jako malo FRAJERA, a pogotovo onih sa BG prefiksom. Samo ih poređajte i recite sebi "jeste" ili "nije" frajer. Videćete koliko se sve te glavonje busaju na prazno. Vlast, moć, novac ili politika ne pomažu da neko bude frajer. Frajer se rađa, ali i odgaja. On sluša kvalitetnu muziku, ima ukusa i stila kad je garderoba u pitanju, vodi računa o svome zdravlju i izgledu. Frajer ne pušta stomak, a ni bradu. Bradu može eventualno da "zapusti ", ali ni to predugo ili predugačko. BG FRAJER zna na koju je stranu Rim, a Njujork ili London su mu bliži od Batajnice ili Grocke. Gde god postoje "filigranski pločnici". Beogradski frajer je nešto tipično. Ima svoju boju, kao Bajaga u glasu. To je tako beogradski. Ne pevati o ljubavi već usporeno govoriti. Šteta što nikada nije pokraj "Beograđanke" (zgrada robne kuće "Beograd") nikao neki "Beograđanin", onako da je štiti i čuva. Beogradskom frajeru džukački stil ulice nije dalek, kao što to nije ni foaje "Kolarca". On zna i za jedno i za drugo. Kao i svaki vitez lutalica, uvek je spreman da upadne u nevolju, tojest da se iz iste kao mačka vešto izvuče. On je sposobniji od drugih i superiorniji od većine drugih muškaraca. On je za neke "macan",a nekad je i prava "mačorčina". "Ribe" cene njegov libido. U vreme džukaca, šonji, pilićara, tetreba i kobaca, "trandži", seljaka, derpera i pešikanera, primitivaca i fol emotivaca, grubijana i cepanica, klošara, kompleksaša, tutonja i cvikeraša, malograđana i velikoseljana svake vrste, te svih nevaspitanih i nekulturnih, nakaradnih i ukrivo zglobljenih, BG frajerima nije lako. Danas su na BG periferiji ili u manjini ili daleko od očiju. Vremena idu na račun onih drugih. Ipak, ipak...Oni pravi frajeri drže se još nekako, ali više nisu na ceni kao pre, niti su u prvom planu. Fokus je na fikusima... Ono bljutavo, upakovano, bez boje, mirisa ili ukusa. Ono tržišno obrađeno, izdepilirano i podmlađeno, u mobilnom oprano, na netu isprano...
Od svog tranzicionog i posleratnog smeća koje nas je ovde preplavilo i sa novim milenijumom zadesilo, možda je najgore ono koje je, što je zamutilo naš pojam i sliku o njegovom liku, a to je taj detchko - BEOGRADSKI FRAJER koji je ovde nekad postojao. Mislimo o njima i odajmo im poštu. Ima ih tako, tako malo... Vredni su čuvanja i pažnje...
Usrali su solidno u komentarima lika koji je napisao a izmučena neka lobanjica vidi se.
Maestro boli me kurac i ko je bio beogradski frajer i tuta i murta znaš dobro i šta ovde tu smaraš s neke nebuloze.Ja ne jebem često pa šta, al vala kod mene u prodavnicu može slobodno da uđe devojčica od 14 godina a da ne budu njeni roditelji u strahu da ću budem neki pedofiličar koji čim vidi go stomak ko zver navaljuje, dok vi što ste tolko opterećeni sa seksom i još nazivate pederom nekog kome je seksualni život slab nemojte da za vas posle u novine kažu kako u toj i toj školi profesor pipkao učenicu.Te što ti nazivaš škartom iza takvih se može kriti karakterom vrlo kvalitetna devojka koja neće tražiti previše,koja ne traži sitnicu da me iznervira već se i zeza samnom i oraspoložuje, ume maksimalno za njene uslove da se i sama čuva i ja je branim samo kad zagusti, iako ću je ćešće sresti kako se oseća na znoj u nekoj izbledeloj majci nego li sa ogrlicom oko vrata.Šta su ti beogradski frajeri dobili zauzvrat zato što su se toliko žrtvovali i poštovanje ukazivali curama, jel možda su dobili neki bmw ili mečku?Seljaci te hrane majmune majmunski ti što ih ti vređaš što rmbaju njive i šta misliš šta bi ta elita jela da nije njih možda neki svemirski obrok paz da ne, a i draže mi je neko u oči kaže da sam kreten nego li da mi tu govori kao "imam da ucim" a značenje i jednog i drugog je isto i služi da me odjebe.I od tih što uvredljivo nazivaš ima i dobrih i loših osoba i to zavisi od čoveka.
Pa znas sta, uvek bi pre docekivao novu godinu sa brljivim bugarima nego sa poljacima nabedjenim kompleksaskim katolickim uber evropejcima.
Beogradski frajer - lik koji svaki put kada dodje u Sarajevo popije batine od lokalne jalije
https://i.imgur.com/EClLkCh.jpg
Sace biti država mu kriva jer je on našao u dvajes prvom veku da studira nešto zbog čega su vešali ljude kroz celu istoriju jer su skapirali da je to nešto bukvalno stoprocentno lelemuđenje i jedenje govana od kojeg niko koristi nikad imao nije lololo
kad neko kaže za sebe da zna da radi s ljudima, uglavnom bude ova varijanta xDD
http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2015/06/strip3.jpg
a i kad stvarno zna, brate, svaka čast, znaš da radiš s ljudima, ja znam samo sa lasicama
ahhaha jel ovo beše enso strip?
Ахахаха шта је штребери читамо књиге ЈЕЛИ ахахаха!
- studiroa filozofiju
- glaso za djb
- misli da je promenio sistem jer je držao platno s natpisom NDM BGD
- od kuce mu šalju ajvar i pekmez da ne bude gladan
- kriva mu država što je studiro nešto apstraktno umesto da je studirao nafti neki smer,
ili zaštitu na radu recimo, pa da ladi muda
Што јесте јесте, студирање на филозофије, археологије, историје, антропологије, социологије, класичних наука и сличног је фазон да кад завршиш, ако се то икада и деси, једино можеш да се запослиш да радиш у школи преко странке или ћала за полован фонд часова, а ако не, е онда радиш фазон на трафици па се почастиш чипсом и Мераком кад стигне плата, па онда одеш кући да кукаш по Блицовим коментарима на државу што образовани у овој земљи немају перспективу и на жене које неће да буду са озбиљним образованим момком као што си ти и да рађају децу у двадесетим, него јуре каријере и раде абортусе којим неће да дају ММР вакцину.
Hahahahaha
Желим да поделим са Вукајлијашима да од сада јебем са дуплим аватаром
https://image.prntscr.com/image/EiWFE8r_RR2eNJgIVkdSlw.png
ЈЕБЕМ
Е
Б
Е
М
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Hronika/175400/Zabac-uhapsen-i-osumnjicen-za-prebijanje-investitora-koji-je-nakon-toga-preminuo.html
pominjali ste ovde zapca pre neki dan.neko i o necemu
https://s25.postimg.org/tbg9pbozz/screenshot-2017-11-09-20-37-23-33.jpg
лолол која патетика брате хаха
Делите: https://www.youtube.com/watch?v=n-u5ZhmGqvo
Je l' može neki tl;dw, jesu li im rekli na kraju zašto je dete oduzeto