Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Vukajlija
Srdiš se druže
Deni, ne znam sta da radim, moji me ne pustaju... Moracu da pomerim sve obaveze koje sam imala za veceras i da se tusnem. Volim te.
XDDD
Nemoj vidiš da se ljuti misli da sam nedobronamjeran
Pa posle onog sto si rekao za Mikija Cortana i ja sam poceo da sumnjam u tvoje namere
https://vimeo.com/247860046
au celtice jbt
ćuti ja mislio u dete će
Ćale mi digao pritisak 10 minuta pre toga, sve planove za večeras mi je pokvario (xd) pa sam zato malo impulsivan bio, ne srdim se, druže, bez brige
Reci mu: Jebem te kragujevcanine!
Šta je po sredi?
Ma spremanje slave (srećna slava nikolase! o/ ) i tenzija, standardno jbg
Čekajte da pređem za laptop, imam da vam podijelim nešto sad samo je poduži post
Tu smo ajde
немој брт
Evo skeča jednog
Kakva ti je riba Radmilo? XD
хохох тај ти је већ добар брт :Д
мало је слана и до јуче је висила о куке неке скинули је данас тек ијаоооо какви везани скечеви
ево сад пишем (није радјардов подужи пост него прави подужи пост)
попичкарали се ту ми и све и реко' дај да се склоним негде да проветрим главуџу мало, где ћу 'ајде до балона доле биће фудбала на тевеу, ради другар, може да се пуши и пије пиво, таман.
и поседели ми мало кад наилази друга екипа да игра термин и прича иде овако: прилази том другару неки момак што игра ту, и прича му нешто, овај седа после и преноси ми, каже у два наврата му ту у балону из торбице нестаје по 100 евра, једном 100, други пут две по 50. а момак у акс-у ради па носи те паре са собом, нису његове што је још црње. сумња он на неког ту али јбг не може да докаже тек тако. и вечерас сликао све новчанице, записао серијске бројеве, оставио торбицу на клупи поред терена, и поиграва (фудбал) јбг, а из овог дела што је кафић се види све тамо, и мени тај другар пренео причу и ми сели и гледамо тог малог на кога се сумња.
у том дође и власник балона и још два нека лика од којих је један жандармерац, али случајно наишли и гледају и они. а тај мали што краде је с врха насеља горе, 21-22 године има, кад га погледаш к'о да је ретардиран, пиксле на очима, сав кљакав никакав, ал' јебем ти што је разрадио технику ххахах плакали смо
крену ови у напад (ови где игра и тај момак од кога се краде) мали покрије јакном торбицу и прати као акцију и само лапа овамо без гледања не зна ни шта извлачи хахахах богајебо гледамо сви шта ради, нема меру јебате, сваких пет минута завуче руку и вади, а и овај пас га јебо раситнио паре сад намерно и тутнуо ту па малом није доста хаха
и приводи се фудбал крају, рекли ови том момку шта су видели и да је то то, мали кренуо као минут раније кући, е сачекај ме ту у кафићу минут, седи ту, што си крао, нисам крао, прилази му тај жандармерац (чудо једно колико сталожен лик) 'ајде лепо извади паре на сто да те ја не претресам безвезе, мали вади 20 франака, 20е и можда неких 7-8к динара, ја реко' убиће га онда јеботе ноге му ломе нема ништа а да видите какав је бедан лик ма оно бога нема да такав краде и то тако смело јеботе ту власник на 2м од њега игра
и сад сместили ту малог да седне нас 5 у почетку, тера се спрдња јбг ђура ће ти опростити што те је тукао јеси ли гледао филм, који филм, па балкански шпијун мајку ти јебем глупу, а мали пита "а је л' данас био на телевизији ако јесте онда нисам био кући", глуперда нереална, баш готово ретардиран, изложимо га да су му и претходне крађе документоване снимцима и да су бележени серијски бројеви и тад и признаде он да је узео и тих 200е раније, каже вратиће само да се не зове полиција, па мајку ти јебем боље да ти полицију зову спасиће те поломиће ти овде и руке и ноге ако изађеш сам
и шта би, ништа, овај жандармерац, зато и кажем сталожен, изненадио ме баш, окрене полицију ваљда пријави легитимише се џабу узео изјаву као службено лице а наилази екипа која игра следећи термин све пандури у цивилу хах, и сад 40 људи гледа малу лопину ту и јбг одведоше малог на крају и готово надао сам се да неће стићи полиција до краја вечери да му обе руке поломе
едит: а да јеботе толико је глуп да је те исте новчанице од 50е које је раније узео донео код овог другара да му он мења хаха ма требало је да се изубија од батина само зато што је онолико глуп, не зато што је крао матер му јебем
вукајлија
сад кад видим и није ми нека прича мрзело ме је да више детаљишем па и не звучи нешто ал' јбг ето боље вече него да сам кући остао