Što si se s ćaletom posvadjao
Mi pred slavu obično s kevóm zaratimo
Ne pipamo ništa ona padne uveče od umora i posla pa kao debili mi se branimo nismo itd
ljudi moji molim vas nidje ne idite bez renisana mrtvog mogu vam rec da ovaj kombo sto sam ima jutros to ni najvecem neprijatelju ne bi pozelio to ne bi ni Olgi Baśa Glibavoga mozda najvecem mojem neprijatelju znaci jutros ja mrtav majci ufatila me prehlada neka zacepio mi se nos izbacam slajm znaci samo se malo napregnem odma kasalj i izbacanje i brate ja legnem na desnu stranu se okrenem i ono ne mogu da disem kroz nos no na usta brate i ufati me kiselina znaci gorusica+nos zapusen+slajm taj pakao tih 30 minuta ili jace dok se ne snadjoh za renisan to ni Olgi ne bi pozelio
ljudi renisan vazda sa sobom svuda molim vas
(moze i renitadin to je zamjena za renisan)
Neko je ovde pre par meseci pisao o nekom sajtu za porucivanje naocara, hvalio da su jako dobre naocare, a smesne cene bile. Secam se da je bio jako veliki izbor i bila je opcija da ubacis svoju sliku pa na njoj probavas modele da vidis kako ti stoji. Ima neko link?
Jebeš se samnom, ostaćeš bez glave
imam likove šta će ti oduzet život za ćevape
pederu premekan si, ja san pretvrd
mirišeš na pičku, ja mirišem na smrt
vruć sam ka metak, hladan ka smrt
moje sranje nemoš ni smislit, jer san 15 godina isprid
ovo je najtvrđe ikad, jer sam najtvrđi ikad
cili dan sam u kvartu, nemoš me vidit nikad
sjeban si od dopa ka Prika
ti si niko i ništa
tvoja cura je moja pička
uzmem ti sve, nemaš ništa
Labokv i papet - radim u NIS-u i kakvih sam se radnih mesta nagledao to nije zdravo. Ima inženjer za podmazivanje ležajeva i pored njega ekspert koordinator za podmazivanje ležajeva lololo, tj svaka pozicija ima svog "eks. koordinatora" koji radi isti posao, al zbog tog prefiksa ima jedno 30% jaču plaću
Ae ovako labo, gradi se betonska hala od montaznih delova jelte, i sad pri montazi gotovih elemenata (znaci kao lego kockice, imas na kamari elemente koje sklapas, najjednostavnije receno) i imas jednog lika u punoj fensi opremi, sa radio stanicom gomilom nekih kuraca za opasacem i on koordinise celom montazom, imas jednog za dizalicom, kranom, ili sl. i imas jos dva lika.
Fora je upravo u ta dva lika, kad se podize element koji treba da se ugradjuje, desi se da se ne podize ravnomerno, nego jedna strana se digne pola metra dok se druga nije ni odvojila. Kad vidi to onaj sa fensi opremom vikne SAD PERO, i jedan od te dvojice se zaleti i skoci na taj el. da ga izravnja da bi mogao da se uklopi gde treba. Poenta price, ovaj sa fensi opremom ima naziv zanimanja, i 10x platu Pere, a bez ovog fensi je moglo, bez Pere ne bi montirali delove za tri zivota. I tom Peri bi zanimanje moglo biti asistent menadžera montaze.
Haha nije loša.
Inace ode se kući kod malog prizna pred tatom i mamom naplati se odma a maltretirate ga od sutra pa ceo život
Što si se s ćaletom posvadjao
Mi pred slavu obično s kevóm zaratimo
Ne pipamo ništa ona padne uveče od umora i posla pa kao debili mi se branimo nismo itd
Srecna slava svima koji slave pa i nikolasu.
https://www.facebook.com/risto.kekovic?fref=pb&hc_location=profile_browser
R I S T O K E K O V I Ć
I
S
T
O
K
E
K
O
V
I
Ć
ljudi moji molim vas nidje ne idite bez renisana mrtvog mogu vam rec da ovaj kombo sto sam ima jutros to ni najvecem neprijatelju ne bi pozelio to ne bi ni Olgi Baśa Glibavoga mozda najvecem mojem neprijatelju znaci jutros ja mrtav majci ufatila me prehlada neka zacepio mi se nos izbacam slajm znaci samo se malo napregnem odma kasalj i izbacanje i brate ja legnem na desnu stranu se okrenem i ono ne mogu da disem kroz nos no na usta brate i ufati me kiselina znaci gorusica+nos zapusen+slajm taj pakao tih 30 minuta ili jace dok se ne snadjoh za renisan to ni Olgi ne bi pozelio
ljudi renisan vazda sa sobom svuda molim vas
(moze i renitadin to je zamjena za renisan)
Kucaj u guglu zennioptical
Risto Kekovic
Znaci klasicno mamino palamudilo tipa Boskic iz DP
verovao ili ne ali savršeno si ga opisao
dobar sajt
Jebeš se samnom, ostaćeš bez glave
imam likove šta će ti oduzet život za ćevape
pederu premekan si, ja san pretvrd
mirišeš na pičku, ja mirišem na smrt
vruć sam ka metak, hladan ka smrt
moje sranje nemoš ni smislit, jer san 15 godina isprid
ovo je najtvrđe ikad, jer sam najtvrđi ikad
cili dan sam u kvartu, nemoš me vidit nikad
sjeban si od dopa ka Prika
ti si niko i ništa
tvoja cura je moja pička
uzmem ti sve, nemaš ništa
У јбт који си реп год не могу да верујеш БРВ!
Sluša mi se Slavko Banjac po ceo dan.
https://s25.postimg.org/u47vp6oq7/25498018_10212370297227470_2294882115175219309_n.jpg
https://s31.postimg.org/bf9am0hdn/25446333_10213337349165713_5232855560967842624_n.jpg
a dal me jebes?
ne znam sto?nisam video da je neko kacio sliku i nije mi namera da vredjam asistente menadzera busenja ako ih ima ovde, verujem da je to super posao
Haha
https://www.dailywire.com/news/14733/cosmo-females-should-never-experience-sexual-amanda-prestigiacomo#
Labokv i papet - radim u NIS-u i kakvih sam se radnih mesta nagledao to nije zdravo. Ima inženjer za podmazivanje ležajeva i pored njega ekspert koordinator za podmazivanje ležajeva lololo, tj svaka pozicija ima svog "eks. koordinatora" koji radi isti posao, al zbog tog prefiksa ima jedno 30% jaču plaću
Ae ovako labo, gradi se betonska hala od montaznih delova jelte, i sad pri montazi gotovih elemenata (znaci kao lego kockice, imas na kamari elemente koje sklapas, najjednostavnije receno) i imas jednog lika u punoj fensi opremi, sa radio stanicom gomilom nekih kuraca za opasacem i on koordinise celom montazom, imas jednog za dizalicom, kranom, ili sl. i imas jos dva lika.
Fora je upravo u ta dva lika, kad se podize element koji treba da se ugradjuje, desi se da se ne podize ravnomerno, nego jedna strana se digne pola metra dok se druga nije ni odvojila. Kad vidi to onaj sa fensi opremom vikne SAD PERO, i jedan od te dvojice se zaleti i skoci na taj el. da ga izravnja da bi mogao da se uklopi gde treba. Poenta price, ovaj sa fensi opremom ima naziv zanimanja, i 10x platu Pere, a bez ovog fensi je moglo, bez Pere ne bi montirali delove za tri zivota. I tom Peri bi zanimanje moglo biti asistent menadžera montaze.
Ne sudi o zanimanju ako ne znas celu pricu!
чекај кромпир како ти одједном из штампарије у нис?