Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Buduci da je iza gradiliste jos uvek na poljani, moguce da je ovaj asistent menadžera busenja, odgovoran za pobijanje sipova, ili tako to, ne misli se da gleda kako radnik koristi hilti.
ако се добро сећам штампарију држи робовласник
чекај кромпир како ти одједном из штампарије у нис?
Pa promenila se vlast u NS :)
da, radio u štampariji, al znam čoveka odande, pa im falio čovek i iscimao mene. ono, nisam ekspert koordinator za podmazivanje ležajeva al sedam puta bolje nego štamparija jbg.
boris, nije vlast, nisam u stranci nikakvoj zaista, to mi baš d e g u t a n t n o, ne bih nikad tako radio, samo klasična veza lololo
To je dupli skec jer je sad nis (uglavnom) ruski pa onda nema neke vajde stranka za nis, sem za nadzorni odbor, upravni kako vec, tj. srpski deo, al tu je vec prevelika guzva.
Cak ruje angazuju radnike preko lizing agencija, bukvalno iznajmljuju radnike, kapiram jos malo ce i krave biti na iznajmljivanje, zakupis na dva sata, izmuzes i vratis.
u toj glavnoj zgradi u novom sadu imaš 4 firme - nis, gasprom, srbija gas i sogaz. u suštini srbija gas i bajatovic često udaraju kontru rusima, al to su neke interne priče. al da, imaš lizing, imaš uslužne firme, s tim što lizing radnici imaju neke beneficije što ovi iz uslužnih nemaju
Srbijagas je skroz druga prica. Da, ovi iz usluznih nemaju pravo ni na sta, ne znam kako je regulisano, da l kroz ugovor o delu, nisam sig, al bukvalno usluzni nemaju pravo ni na odmor ni na sta.
zavisi koji posao obavljaju, neki imaju bukvalno ful beneficije osim novogodišnjih paketica za decu i mogucnosti za dizanje dugoročnih i velikih kredita jer dobijaju ugovore o radu na 3, 6 ili 9 meseci stalno, pa kreditni biro nema pokrice, dok ima i toga drugog gde je sve uskraceno.
a šta imaju od beneficija, imaju li neograničenu kokakolu, masaže i teretanu
fleševi me pucaju, ugovor o radu
Lol teretanu nemaju više ni ovi sa nis ugovorom zbog novih "mera štednje", mada jedino mogu da dobiju teretanu ako donesu izveštaj lekara da im treba fizička aktivnost zbog neke bolesti ili lošeg zdravstvenog stanja.
https://www.youtube.com/watch?v=svCEPjUwyIw
https://prnt.sc/hqpj66
Sta mislis da l je od glave pali?
zavisi kakav je hed brate moj
Logicno, kosa se najlakse zapali
Bitkoin i etereum propo a
Alo drugovi đe vam bitkojn ehrhherg
Prcaj bitkoinase mamu im jebem aaaaaa
SELL SELL SELL
Hue hue hue, reko sam ja da je balon jebeni.