Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ово ми је хит кад се покачи чекаоничарски даун између себе, па се гађају изразима који немају везе с везом, аутизам није ДАУН, кретени, и није видљив голим оком за разлику од ваших симптома. Ево линка да се едукујете:
    https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Autizam
    http://t.qkme.me/3ptiqb.jpg

2. Rasni s tobom sam završio za vijek i vijekova, dođi s oriđiđija pa puštaj muda

3. Како да ђемдо кад ми је у бану, једино ако ми га козма помилује, налог мсм ехехе

4. Hahahahaha u ustanca te tvoja

5. Odbanujte tasnija i srecna nova!

6. Христос се роди поз за све!

7. https://image.prntscr.com/image/4GtqWEi5RDK_95I85g-mnA.png
    Gudurić i Bogdanović PROPO

ELEM srećna vam nova

EDIT: 1018. većem smorila, za šes godina razdor delimo se na Papine i Popine, muslimani previše mladi da bi ih zajebavao....

8. sinoc smuvam jednu ribu bio sam pijan i mislio sam da moze da prodje.zove ona jutros rano, da bi me rezervisala za ovaj bitni dan, i predlozi da docekamo ng zajedno negde gde god ja hocu njoj je svejedno.predlozim ja normalno jedan motel da uzmemo sobu i kao pricamo i pijemo.pristane ona.vidim srecna ona srecan ja.uzmem sobu, cak sam i auto oprao kazu da devojke vole higijenu ne vole da vide nista prvljavo.dodjem kolima tamo gde mi je rekla malo pre, da se spremim psihicki i adaptiram na okolinu.kasni ona 10 min, tu ja zakljucim da je sigurno dobra riba cim toliko kasni.iznenada a da je nisam video ulazi ona u kola stotinka mi je bila potrebna da vidim da je krs, aj sto nema oko to sinoc u mraku mozda ni trezan ne bi primetio nego sto ima noge dugacke pa 40cm i trup izduzen.uhvatime neka panika bolje da sam ostao kuci i gledao star wars povratak dzedaja ali sad nema nazad.ona sva srecna ja pred nervni slom.uzmem onu votku i nategnem tu u kolima ma nek me uhvati policija bolje i u zatvoru nego ovo da trpim i onda pocnem da se tesim poslovicom svuda mu je bolje nego u gacama.otvoreno sam joj rekao da mi je zelja da joj uteram kurcinu tacno u 12 tako je i bilo.srecna nova svima koji slave

edit:jeste ruzna ali sto se kaze ostavila je srce na terenu,trudila se ko nijedna.daje u dupe pa u usta nista joj ne smeta i da se zrtvuje ako treba

9. 1. Lab, srećno ti novo ljeto
    2. Nea ništ otoga dok ne zasiješ sjeme na plodno tlo

10. Svima koji me vole a i onima koji me mrze srecna nova godina. Hvala Vam prijatelji i neprijatelji da nije Vas nebi bilo ni mog uspeha. Puno zdravlja srece i naravno para !!!!

11. Ja sam od tih drugih

12. Лабокв се водио оном боље таслачити скрндеља него остати суха тукидида

13. nema oko to sinoc u mraku mozda ni trezan ne bi primetio

jesi joj meto u rupu od oka?

14. Лабокв се водио оном боље таслачити скрндеља него остати суха тукидида

Bukvalno si sažeo tekst od 20 linija u jednu, bravo genije!!!

15. Milos-88

Svima koji me vole a i onima koji me mrze srecna nova godina. Hvala Vam prijatelji i neprijatelji da nije Vas nebi bilo ni mog uspeha. Puno zdravlja srece i naravno para !!!!

16. Nadam se da ste proslavili Novu godinu u dobrom raspoloženju i da niste preterali sa CUG-CUG da vas danas ne bi bolela glava ;D

17. Kolezi Rađu i ostalima ljeeepe želje u novom ljetu 2018-tom!!!!

18. Поздрав за Целтица и остале све најбољепше у 2018ој години господњој.!!!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.