Podijeli sa Vukajlijašima

1. Eeeeeeee e e e i ko zna zasto se sjecam nje!

Potukli se Alen i Tifa jeste culi hahahah
    Izgeda da je Mladen dobio po picci fino

2. Jesti govna nije sramota

Jedenje ljudskog izmeta trenutno je najpopularnija vrsta seksualnog zadovoljstva među fetišistima u Nizozemskoj i Belgiji.
    Većinu bordela diljem sjeverne Europe preplavili tzv. shit-eatersi iliti govnojedi, koji orgazam mogu doživjeti jedino kad se hrane izmetom.

Pored uobičajene ponude, brojni bordeli nude i ''kavijar'' i ''šampanjac''. Iako se takva ponuda čini sasvim uobičajenom, pogotovo za luksuzna mjesta, riječ je ipak o novoj perverziji – degustiranju mokraće i jedenju izmeta.

I cijene su povoljne. Kreću se od 50 do 200 eura, ovisno što klijent želi.

Dakle, ako klijent želi pojesti govno, to će ga stajati 50 eura, no ako želi nahraniti prostitutku izmetnom cijena je četiri puta veća.

Vlasnik jednog nizozemskog bordela kaže da ga dnevno posjeti desetak shit-eatersa te tvrdi da su djevojke s proljevom na cijeni.

Novi zahtjevi mušterija ne padaju prostitutkama baš lako, kako kažu, potrebna je velika koncentracija da bi se mušteriji pružio nezaboravni užitak.

Ljudi koji imaju potrebu jesti izmet kako bi se seksualno uzbudili zadovoljstvo nalaze u podčinjavanju. Nakon što isprobaju sve vidove dominacije, od vezivanja do bičevanja, uglavnom završe na shit-eatingu.

3. Sarajevo, grad prljavštine i bogatih antimuzičara, osim Nervoznog Poštara i starog Zabranjenog Pušenja, doslovno svi su govna.

4. зрело за лазу ја мсм

5. tvrdi da su djevojke s proljevom na cijeni

Hahahaha, vrh!

6. Je l samo meni Proljevo zvuči kao neka selendra u Hercegovini?

7. Где није, оплако сам:)

Још један тачдаун за Халфброу, засад је први на табели, прва два места иду у бараж за другу лигу!

8. Inače bob roče, pitao Prištevac za tebe. Eh, seća se on... Nekad smo žarili i palili četkaonicom na tumorističkom sajtu vukajlija.com.

Zajebavaj me što sam glup, al nemoj što sam daun jer na gene ne utičem hehe

9. Дечко, ти си толико јебено ретардиран да ја осим са дауновцем не могу да се сетим шчим бих те упоредио дакле љутиш се без основа, називање ствари правим именом може бити само политичка некоректност, не и вређање

10. Napaseš mi se kurca kao zeka kelerabe, ne znam šta drugo da ti kažem.
    Svako dobro!

11. Sad cu da probam da sa 15 pelinkovaca predjem na pivo bez neke podloge. Javljam rezulate.

Inace ne pijem to pedersko pice polinkivac al se namestilo.

12. Jel bio ko od vas u hotelu Crystal Pećinci za ng možda? Ja sam

13. ja sam bio u jednom drugom hotelu u Pećincima za ng

14. Jel to skech kako u pecincima ima samo jedan hotel

15. jok, skeč je više da odgovorim da nisam bio u hotelu Crystal u Pećincima, pošto si to pitao

16. Ma ko je bre taj Crystal hahaha

17. Hahaha. Crystal iz pećinaca pobedio vraga

18. Не знам за тај али знам за Кристал у Зајечару хахаха

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.