Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ove ribe misle kao kul su nesto sa ovom spikom, a upravo su potpisale samoću do 35-e ovim klipom

2. Kako je nik ovoj desno

3. mylyca ako sam dobro skontao sa fejsa

4. hahahahah pazi mylyca stvarno
    kakvi shokovi

5. Noć je bila mirna, vedra. Svako tolko, otvorio sam oći upola i divio se vedrom nebu i tišini. Samo se povremeno čuo hrzaj kamila. Bilo je par zvezda padalica, želje još ćekam da se ostvare…

Buđenje je bilo pre izlazak sunca. Hasan je uz našu malu pomoć pospremio krevete, ćebad… i otišao do kamila da jih pripremi za povratak. Mi smo za to vreme spremili kamere da snimimo izlazak sunca. Mirjam se čak popela na brdo da bi doživljaj bio još lepši.

Nismo se dosta dužili, brzo uzjahali i pravac hotel.

6. Forum za avanturiste koji hajkuju u sandalicama, ranac divljina eh brale

7. Hrzaj kamila hahahahha jebem ti nebo

8. Boli me kurac i za kosovo i za pedere i za beograd na vodi najiskrenije, samo me zanima kako da jebem,da igram na muziku i kako da zaradim lovu.Kude mogu da nam pederi upropaste drzavu kad su manjina.

9. Vidim ja ko ovde nije sluzio vojsku.

10. drzava je vec upropascena a gejevi imaju najvecu moc posle vucica.oni kao protestuju za svoja prava a drzava salje 5hiljada policajaca da cuva protestante,nema nikakve logike.brane ih oni protiv kojih protestuju

11. Boris vojska je samo besmisleno gubljenje vremena, jer ako ja hoću mogu i 100 puta intenzivniji trening da zadam sebi, a kao drugo vojska nije za svakoga već samo za onog ko može da podnese na svojoj savesti da spaljuje kuće i ubija decu tako da pošalješ ženu koja je izvršila abortus da služi vojsku ima bude bolji vojnik nego neko što nikad nije komšiju zavrnuo za pare.I zato je došlo do profesionalizacije vojske da bi u vojsku isli oni koji su iskreno dobri za taj poziv.Tako da prestani da sereš mnogo.

12. Vojska je ukinuta da bi nato mogao da nam otme kosovo, samo lud to ne vidi, da ne bismo imali cime da se branimo, jer je jasno da nisu smeli da napadnu preko kopna.

Mozes intenzivniji trening al treba neko da ti usadi ljubav prema otadzbini e to su oni hteli da sprece, jer znaju da iako nemamo najbolje naoruzanje da smo najjaci bili u svakom ratu, pa seti se sta su sve izjavili Sulejman, Makenzen, pa Vilhelm drugi, Hitler da ne nabrajam sad, to je opste poznato

13. pa dobro mozda i nije.a vojska ovde jeste besmislena, sta ce nam vojska kad mora da bude onako kako ameri kazu